Cateva mici sugestii, daca le accepti din partea mea:
1. Incearca ca in meniul din header, sa pui categoriile de produse care le ei, restul informatiilor, poti sa le plasezi deasupra meniului, in partea dreapta, unde ai si View Cart (pune si asta in romana)
2. La pagina produsului, poti la lasi categoria produului, dar cred ca tag-urile nu au ce cauta acolo
3. Ai pe pagina prodului (ex:
Cadouri Valentine`s Day - Cutie inimioara praline ciocolata Cafe Tasse) breadcrumbs-ul cu culoarea alba, si nu este nici ascuns, nici afisat
4. Aici unde ai asta: COMENZI: 0341453662 ---- More », pe link-ul de la more, se deschide intr-o noua fereastra, nu cred ca este ok.
5. Acolo unde ai alea cu Promotia zilei, facebook, etc... incearca sa ii pui alta culoare, ca vizitatorul sa fie interesat de produsul care il vinzi, nu de facebook, newsletter, si ce mai ai acolo, si textul de acolo cred ca este prea mare.
6. aici
Cadouri Corporate Archives - ChocoJoy.ro - cadouri ciocolate, praline, bomboane fine - vezi ca nu se vede pretul nou, e cu culoarea alba, iar cand dai click pe imagine, aceasta se mareste, mai bine pui link pe ea sa duca catre pagina de comanda.
Pt
seo:
1. Titul tau este prea lung, are 88 caractere, maxim ar trebui 60
2. Descrierea are iar 187 caractere, maxim 160
Sa nu i-ei cele spuse de mine, in nume de rau.
Bafta cu magazinul.