Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Review magazin online nou creat

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit Review magazin online nou creat

Salut,

Doresc sa va supun atentiei primul meu proiect de comert electronic, si anume
    magazinul ChocoJoy.ro - cadouri ciocolate, praline, bomboane fine - Cadouri rafinate din ciocolata

Acest proiect a fost realizat de mine in totalitate, invatand din mers si
    sper sa ma ajutati sa descopar ce ar mai trebui de facut astfel incat acesta sa
    devina un proiect viabil.

Este realizat pe o platforma Wordpress cu un modul ecommerce WooCommerce, inca
    mai lucrez la el, atat pe partea de design si accesibilitate cat si pe partea de
    promovare.

Orice feedback este binevenit,

Va multumesc!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

- in lista de produse cand dai click pe imagine sa se deschida pagina produsului;
    - site-ul trebuie tradus complet in romana;
    - o descriere mai detaliata a produselor, ar fi o idee sa treci si ingredientele;
    - pune mai multe imagini, in special cu produsul din cutie (ideal ar fi sa faci tu pozele);
    - footer-ul e cam aiurea pe doua linii;

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Scoate poza asta, sterge-o si n-o mai arata la nimeni.
    http://www.chocojoy.ro/wp-content/up...ata-100x60.jpg
    Caut cu jingle.ro.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Cateva mici sugestii, daca le accepti din partea mea:

1. Incearca ca in meniul din header, sa pui categoriile de produse care le ei, restul informatiilor, poti sa le plasezi deasupra meniului, in partea dreapta, unde ai si View Cart (pune si asta in romana)
    2. La pagina produsului, poti la lasi categoria produului, dar cred ca tag-urile nu au ce cauta acolo
    3. Ai pe pagina prodului (ex: Cadouri Valentine`s Day - Cutie inimioara praline ciocolata Cafe Tasse) breadcrumbs-ul cu culoarea alba, si nu este nici ascuns, nici afisat
    4. Aici unde ai asta: COMENZI: 0341453662 ---- More », pe link-ul de la more, se deschide intr-o noua fereastra, nu cred ca este ok.
    5. Acolo unde ai alea cu Promotia zilei, facebook, etc... incearca sa ii pui alta culoare, ca vizitatorul sa fie interesat de produsul care il vinzi, nu de facebook, newsletter, si ce mai ai acolo, si textul de acolo cred ca este prea mare.
    6. aici http://www.chocojoy.ro/product-categ...uri-corporate/ - vezi ca nu se vede pretul nou, e cu culoarea alba, iar cand dai click pe imagine, aceasta se mareste, mai bine pui link pe ea sa duca catre pagina de comanda.

Pt seo:

1. Titul tau este prea lung, are 88 caractere, maxim ar trebui 60
    2. Descrierea are iar 187 caractere, maxim 160

Sa nu i-ei cele spuse de mine, in nume de rau.

Bafta cu magazinul.
    Ultima modificare făcută de Calin B; 7th February 2013 la 16:03.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    - in lista de produse cand dai click pe imagine sa se deschida pagina produsului;
    - site-ul trebuie tradus complet in romana;
    - o descriere mai detaliata a produselor, ar fi o idee sa treci si ingredientele;
    - pune mai multe imagini, in special cu produsul din cutie (ideal ar fi sa faci tu pozele);
    - footer-ul e cam aiurea pe doua linii;
    Multumesc pentru sugestii, chiar acum lucrez la traducerea WooCommerce in romana (poate stie cineva daca exista si in lb. romana pe undeva), celelalte sugestii le aveam si eu in vedere, urmeaza sa le finalizez, multmesc.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Scoate poza asta, sterge-o si n-o mai arata la nimeni.
    http://www.chocojoy.ro/wp-content/up...ata-100x60.jpg
    Nu e permanenta , oricum incerc sa fac ceva mai putin tendentios sau vulgar, desi astfel e ad-uri prind din cate am vazut.
    Vorba aia, nu conteaza produsul pe care il vinzi cat fata draguta care il vinde!

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Cateva mici sugestii, daca le accepti din partea mea:

1. Incearca ca in meniul din header, sa pui categoriile de produse care le ei, restul informatiilor, poti sa le plasezi deasupra meniului, in partea dreapta, unde ai si View Cart (pune si asta in romana)
    2. La pagina produsului, poti la lasi categoria produului, dar cred ca tag-urile nu au ce cauta acolo
    3. Ai pe pagina prodului (ex: Cadouri Valentine`s Day - Cutie inimioara praline ciocolata Cafe Tasse) breadcrumbs-ul cu culoarea alba, si nu este nici ascuns, nici afisat
    4. Aici unde ai asta: COMENZI: 0341453662 ---- More », pe link-ul de la more, se deschide intr-o noua fereastra, nu cred ca este ok.
    5. Acolo unde ai alea cu Promotia zilei, facebook, etc... incearca sa ii pui alta culoare, ca vizitatorul sa fie interesat de produsul care il vinzi, nu de facebook, newsletter, si ce mai ai acolo, si textul de acolo cred ca este prea mare.
    6. aici Cadouri Corporate Archives - ChocoJoy.ro - cadouri ciocolate, praline, bomboane fine - vezi ca nu se vede pretul nou, e cu culoarea alba, iar cand dai click pe imagine, aceasta se mareste, mai bine pui link pe ea sa duca catre pagina de comanda.

Pt seo:

1. Titul tau este prea lung, are 88 caractere, maxim ar trebui 60
    2. Descrierea are iar 187 caractere, maxim 160

Sa nu i-ei cele spuse de mine, in nume de rau.

Bafta cu magazinul.
    Multumesc frumos pentru sugestii, sunt constructive si utile, bineinteles, le-am luat in calcul si incerc sa modific.

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    40
    Posturi
    91
    Putere Rep
    32

Implicit

Parerea mea, de navigator pe internet:

- ai 2 silde-uri care se rotesc, chestia asta poate deveni obositoare la un moment dat, nu mai poti sa le urmaresti pe amandoua in acelasi timp;
    - incearca pe cat posibil sa restrangi toate informatiile importante de pagina principala pe o singura pagina, ca sa nu mai fie nevoie sa dai scroll in jos;
    - categorii produse si promotii ar trebui sa fie undeva sus, vizibile imediat, in primele secunde de cum ai intrat pe site;
    - daca ai multe info pe care vrei sa le afisezi pe pagina principala, incearca sa le pui pe 2 sidebaruri;
    - incearca sa organizezi mai bine meniul de sus, ceva de genul sa grupezi categoriile: (produse, comenzi, plata si livrare) un calup, (despre, contact, blog), alt calup,
    dpmdv "cosul meu" nu prea isi are loc in meniul de sus;
    - pune un link pe "Cele mai noi produse ChocoJoy.ro", am vrut sa dau click acolo, ma asteptam sa ma duca la pagina de produse
    - sunt unele probleme cu diacritice - am intrat pe un produs si imi afiseaza patratele in descriere (Chrome/WinXP).

Cam astea ar fi... Cum am mai zis, este o opinie probabil destul de subiectiva, cam cum m-as astepta sa arate un site ca sa imi pastreze interesul si sa nu renunt la el pentru ca nu gasesc ceea ce caut.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de clawbc Vezi Post
    Parerea mea, de navigator pe internet:

- ai 2 silde-uri care se rotesc, chestia asta poate deveni obositoare la un moment dat, nu mai poti sa le urmaresti pe amandoua in acelasi timp;
    - incearca pe cat posibil sa restrangi toate informatiile importante de pagina principala pe o singura pagina, ca sa nu mai fie nevoie sa dai scroll in jos;
    - categorii produse si promotii ar trebui sa fie undeva sus, vizibile imediat, in primele secunde de cum ai intrat pe site;
    - daca ai multe info pe care vrei sa le afisezi pe pagina principala, incearca sa le pui pe 2 sidebaruri;
    - incearca sa organizezi mai bine meniul de sus, ceva de genul sa grupezi categoriile: (produse, comenzi, plata si livrare) un calup, (despre, contact, blog), alt calup,
    dpmdv "cosul meu" nu prea isi are loc in meniul de sus;
    - pune un link pe "Cele mai noi produse ChocoJoy.ro", am vrut sa dau click acolo, ma asteptam sa ma duca la pagina de produse
    - sunt unele probleme cu diacritice - am intrat pe un produs si imi afiseaza patratele in descriere (Chrome/WinXP).

Cam astea ar fi... Cum am mai zis, este o opinie probabil destul de subiectiva, cam cum m-as astepta sa arate un site ca sa imi pastreze interesul si sa nu renunt la el pentru ca nu gasesc ceea ce caut.
    Multumesc pentru opinii si sugestii, sunt plauzibile, le iau in considerare!

Oricum cel mai bine e sa te pui in locul utilizatorului si asta doresc sa fac si eu, sa fac siteul cat mai accesibil cu putinta, oricum sunt inca la inceput cu proiectul asta.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    216
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,

În locul tău aș face redesign, sunt multe lucruri de îmbunătățit la design. Nu e OK să ai texte în engleză. Brandurile au logo-uri pe fundaluri diferite, ar fi OK să ai logo-uri pe același fundal. Ai abonare la email prin Feedburner, sugerez MailChimp RSS-to-Email. ANPC sunt partenerii voștri? Știi că e obligatoriu să fii înregistrat la dataprotection.ro și să incluzi informații despre asta în politica de confidențialitate, și termeni și condiții care ție îți lipsesc?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post
    Nu e permanenta , oricum incerc sa fac ceva mai putin tendentios sau vulgar, desi astfel e ad-uri prind din cate am vazut.
    Vorba aia, nu conteaza produsul pe care il vinzi cat fata draguta care il vinde![COLOR="Silver"]
    Stii ca in poza e o actrita mai aparte, nu ?

Alt feedback:

Sectiunea de FundRaising, completeaza sau scoate din meniul prinipal (P.S chiar sunt curios despre ce este vorba)
    Plata si livrare- nu gasesc nimic, face un redirect la cos
    Neaparat rezolvat problema ca si imaginea sa trimita catre produs, e foarte enervant.

Design-ul mie-mi place, cu exceptia logo-ului. De asemenea, simt nevoia sa am un buton cu categorii in meniul principal.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Stii ca in poza e o actrita mai aparte, nu ?
    NU am facut inca cunostiinta , tot ce-i posibil sa fie mai aparte...

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Alt feedback:

Sectiunea de FundRaising, completeaza sau scoate din meniul prinipal (P.S chiar sunt curios despre ce este vorba)
    Plata si livrare- nu gasesc nimic, face un redirect la cos
    Neaparat rezolvat problema ca si imaginea sa trimita catre produs, e foarte enervant.

Design-ul mie-mi place, cu exceptia logo-ului. De asemenea, simt nevoia sa am un buton cu categorii in meniul principal.
    Zilele astea termin si Fundraising-ul, e un nou concept marca proprie.
    Plata si livrarea - iti apare continutul numai dupa ce bagi produse in cos, nu stiu daca e bine, mai a lucrez la modul
    Cu imaginea sper sa o rezolv, nu stiu inca cum dar ma dumiresc
    Bag si buton cu categorii, tot asa, nu stiu cum, trebuie umblat prin cod ceea ce detest

Multumesc pentru feedback, foarte util.

Citat Postat în original de Olivian Breda Vezi Post
    Salut,

În locul tău aș face redesign, sunt multe lucruri de îmbunătățit la design. Nu e OK să ai texte în engleză. Brandurile au logo-uri pe fundaluri diferite, ar fi OK să ai logo-uri pe același fundal. Ai abonare la email prin Feedburner, sugerez MailChimp RSS-to-Email. ANPC sunt partenerii voștri? Știi că e obligatoriu să fii înregistrat la dataprotection.ro și să incluzi informații despre asta în politica de confidențialitate, și termeni și condiții care ție îți lipsesc?
    Multumesc pentru sugestii, mai am putin si traduc tot modulul din engleza, bradurile sunt provizorii, or sa apara mult diferit, am depus la Protectia Datelor Personale si astept inregistrarea, termenii si conditiile sunt in lucru acum.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Magazin Online
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th February 2012, 02:04
  3. Review and test online shop
    De ivok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th December 2011, 09:51
  4. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  5. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...