Eric, vezi ca am mai completat cu cate ceva postul de mai sus.
Cred ca m-ai inteles gresit, nu e o rusine a scrie descrieri pentru siteurile de jocuri, chiar nu e. Asa cum am mai spus am si eu foarte multe astfel de siteuri.
Problema este ca tu ai un portofoliu numai despre asta sau oricum mai bine de 90%. Cred ca exagerezi prea mult cu acel portofoliu, un eventual client al tau nu e interesat de cantitate, nu-l impresioneaza un portofoliu de 200 pagini, vrea calitate, putin si bun, cat mai diversificat.
Sa-ti dau un exemplu: Degeaba ai scris si despre carti, gadgeturi, electrocasnice, articole sportive, etc, daca toate acestea se pierd in alea 200 de posturi despre jocuri online. Acum ai inteles?
Eu unul daca mi-as face timp intr-o zi sa-mi pun la punct un portofoliu, fii sigur ca nu mi-as pune toate acele zeci de siteuri cu jocuri pe care le am, as selecta 2-3 reprezentative si atat, as trece mai departe.
Poate ca am fost cam dur cu tine, ti-am spus-o prea direct, dar sunt convins ca te-am pus pe ganduri si ca iti va prinde bine. Tu ai vrut cu lupa...

Răspunde cu citat