Postat în original de
-Rares-
Eric, nu a zis nimeni ca ar fi vreo regula in acest sens. De fapt esti liber sa faci ce vrei cu blogul tau, absolut orice. Problema apare cand acele linkuri put de la 10 km a reclama mascata, a posturi platite, posturi pe care ni le vinzi noua a portofoliu.
Ok, ai muncit pentru siteurile alea, foarte bine, le poti pomeni pe toate intr-un singur post, sau poti gasi o solutie mai ok. Un portofoliu nu trebuie sa fie intins pe 100 de pagini, intr-un portofoliu lumea vrea sa vada in ce a sonstat proiectul respectiv, ce provocari au fost, etc...
In exemplul care l-am scris cateva posturi mai sus, nu-mi spune ca proiectul tau a constat in descrierile jocurilor din sectiunea jocurimario.org/scoobydoo/, pt ca nu te cred. Acel post a fost scris exact pentru a ajuta in search sectiunea respectiva. Daca acel site are 20 de categorii de jocuri, ce facem acum, scriem cate un post in portofoliu pentru fiecare categorie? Alba ca zapada, scooby doo, etc... Pe cine vrei sa pacalesti?
Esti copywriter, ai 21 de ani, vrei sa scrii toata viata ta despre alba ca zapada si cei 7 pitici?
PS: Am si eu foarte multe siteuri cu jocuri, cat ma costa 30 posturi la tine in portofoliu?