Postat în original de
Ilie de la Scularie
O sa gasesti aici un raspuns cat se poate de critic... pentru ca asta fac - critic, asta mi-e jobul, fie ca-ti place, fie ca nu.
Am observat ca scrii si scrii mult, din burta sau foarte rar nu. Ai articole care-ti lauda portofoliul si asta e bine, iti creezi un link important catre fiecare din site-urile tale.
Am mai observat ca vorbesti foarte mult despre ceea ce faci, scrii continut SEO, ai dreptate acolo unde se vede ca te pricepi insa uneori, ades, depasesti aceasta limita si deschizi subiecte din domenii despre care nu ai habar insa totusi iti dai cu parerea dand falsa impresie ca stii ce zici si se cheama dezinformare si daca ai spus ceva gresit, va dauna foarte mult imaginii de profi.
Legat de aspectul paginii, paleste in fata articolelor, dealtfel am reusit sa-ti vizitez cateva pagini prezentate in articolele tale si m-au dezamagit, angajeaza-ti un webdesigner daca nu te pricepi ! ba chiar importantul jocuri.cc e sub orice critica - taguri la vedere, imagini lipsa, multe linkuri inexistente... se va duce grav in jos daca e cumva sus. Poate ca va fi de ajutor si altor cititori aceasta informatie : Google chiar are "ochi" si stie ce este acela "bun-gust" si aspect placut, ceea ce site-urile tale nu au, cel putin cele cateva pe care am reusit sa le vad.
Poate voi mai reveni sa vad ce-ai mai facut, poate nu, desi oricui ii prinde bine o parere critica.