1. Optimizarea index-ului, categoriilor si tagurilor nu ma intereseaza foarte mult pentru ca sansele sa prind vreo pozitie in serp tind spre 0. Ma dedic in totalitate articolelor. Iar pe taguri si categori, h1 e intotdeauna numele categoriei/tagului. Cat despre H2, in el sunt puse numele posturilor din tag/categorie si chiar nu m-am gandit la o solutie mai buna, desi m-am gandit de multe ori.

2. Te referi la descrieri manuale pentru fiecare post in parte ? Asta cred ca ar fi o idee buna, desi necesita mai multa munca. Iar decat sa folosesc un plugin sa le puna automat, cred ca mai bine-l las pe Google s-o faca el.

3. Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici aici. Poti sa imi explici mai clar, te rog ? Sau poate sunt eu prea obosit

4. Am incercat sa las doar imagine, dar scade CPM-ul semnificativ, iar reclama aia este de departe cea mai importanta de pe site si mi-ar reduce veniturile destul de mult.

Pentru featured nu folosesc plugin. Acolo apar posturile din categoria featured, iar codul pentru a le afisa este:
Cod PHP:
<?php $featured get_posts('category=76&numberposts=5&order=DESC');
foreach (
$featured as $post) : 
setup_postdata($post); ?>
<li><div class="desc"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail'featured-thumb' ); ?></a></li>
<?php endforeach;?>
Daca vrei sa stii mai multe despre thumb-ul cu dimensiune custom, spune-mi

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
Vad ca nu se mai incumeta nimeni sa posteze legat de subiect. Desi ai traficul de X ori mai mare decat ceea ce am eu, imi dau si eu cu parerea.

1. Ai putea modifica tema astfel incat sa nu ai x de h2, pe toate paginile. Primul H, l-as face H1. H-urile din sidebar le-as pune h4-5, sa nu influenteze prea mult. Nu stiu cat de utila ar fi o astfel de modificare acum, putand destabiliza ceva.
2. As pune description la posturi. Ti-ar putea creste CTR-ul in acest mod -->> mai multi vizitatori.
3. As pune Title posturilor manual astfel incat sa nu mai fie acelasi cu primul H2 actual.
4. Prima reclama cred ca ar trebui pusa imagine. Daca este text, este posibil sa deranjeze userul (text langa textul tau, si-asa ingust...) iar acesta sa iasa rapid.

Cam asta cred ca i s-ar mai putea face din punctul meu de vedere.

PS. Ce plugin folosesti pentru posturile Featured de sub meniu ?