Salutare,
Portalul despre care se discuta pe acest thread a fost detinut de mine (pe vremea cand articolele erau postate), acum a fost vandut pe sitepoint. (actiunea va expira in cateva zile, insa se mai poate gasi printr-un search acolo. In regula, nu asta conteaza.
Continutul de pe site a fost preluat intr-o anumita masura automat, prin rss fetcher insa nu in totalitate ce-i drept (mai sunt si articole scrise de anumiti writeri (etc), sau de mine.
Cand foloseam RSS-ul intrau zeci de articole pe zi () asadar sincer va zic ca nu stateam eu sa le verific, gaseam sursa (mai buna si nu atat de "publica si ii dadeam drumul, LEGAL -> continut din RSS, nimic furat sau care sa incalce drepturile de autor, daca cineva ma contrazice pot demonstra faptul ca continutul aflat in RSS, fie el media, text etc. poate fi publicat si pe alte siteuri publice, vizibile gratuit).Cod:4,804 Posts
In concluzie, era la mintea cocosului ca nu stau eu sa bag sute de tag-uri manual (sau zeci cate is acolo..), plus de asta daca chiar aveam o intentie le structuram in articole related, nu toate gramada dar cine o fi scris articolele alea preluate, n-are treaba cu noi dupa cate vad.
PS: romania inedit, chiar tu te-ai gasit sa arunci cu 'keyword suffering' ? sa ma uit pe forumul tau?(nu e atac ca nu are de ce sa fie, ci doar o alta concluzie de final).
Daca mai sunt ceva nelamuriri nu ezitati sa intrebati, in orice caz acum e cam tarziu si numai am acces sa le sterg, poate le sesizeaza noul owner (si le sterge daca vrea).
PS2:
Da noobule, e spam insa am explicat cum (tot batran incapatanat esti)

(nu e atac ca nu are de ce sa fie, ci doar o alta concluzie de final).
)
Răspunde cu citat