Clar, e spam. Merita reclamat la Google.
Clar, e spam. Merita reclamat la Google.
Salutare,
Portalul despre care se discuta pe acest thread a fost detinut de mine (pe vremea cand articolele erau postate), acum a fost vandut pe sitepoint. (actiunea va expira in cateva zile, insa se mai poate gasi printr-un search acolo. In regula, nu asta conteaza.
Continutul de pe site a fost preluat intr-o anumita masura automat, prin rss fetcher insa nu in totalitate ce-i drept (mai sunt si articole scrise de anumiti writeri (etc), sau de mine.
Cand foloseam RSS-ul intrau zeci de articole pe zi () asadar sincer va zic ca nu stateam eu sa le verific, gaseam sursa (mai buna si nu atat de "publica si ii dadeam drumul, LEGAL -> continut din RSS, nimic furat sau care sa incalce drepturile de autor, daca cineva ma contrazice pot demonstra faptul ca continutul aflat in RSS, fie el media, text etc. poate fi publicat si pe alte siteuri publice, vizibile gratuit).Cod:4,804 Posts
In concluzie, era la mintea cocosului ca nu stau eu sa bag sute de tag-uri manual (sau zeci cate is acolo..), plus de asta daca chiar aveam o intentie le structuram in articole related, nu toate gramada dar cine o fi scris articolele alea preluate, n-are treaba cu noi dupa cate vad.
PS: romania inedit, chiar tu te-ai gasit sa arunci cu 'keyword suffering' ? sa ma uit pe forumul tau?(nu e atac ca nu are de ce sa fie, ci doar o alta concluzie de final).
Daca mai sunt ceva nelamuriri nu ezitati sa intrebati, in orice caz acum e cam tarziu si numai am acces sa le sterg, poate le sesizeaza noul owner (si le sterge daca vrea).
PS2:
Da noobule, e spam insa am explicat cum (tot batran incapatanat esti)
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 27th March 2009 la 15:40.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Ma bucur ca ai precizat asta !
Chiar vreau sa intrati pe forumul meu si o sa vedeti ca eu nu postez de doua ori aceeasi chestie .
Problema este ca, nu se poate scrie decat
pentru ca este doar o
!
Poate ca omul nu stie sa preia continut prin rss fetcher si topicul asta ar trebui sa-i dea de gandit !
ce imi place cotcodacul de la romaniainedit. el are 4-5 bloguri pe care posteaza linkuri catre blogul lui, pe care copiaza fara jena articole din ziare. mare om, mare caracter.
a luat-o lumea razna e clar
in romania se practica mai mult aruncatul cu privirea in curtea vecinului.
n-am vazut natie mai uracioasa ca romanul
numai cu ochii dupa spam , dupa intriga si cacoteala.
va uitati afara la siteuri pe care le apreciati dar nu mai facti sesizari sau comentarii pe forumuri referitoare la afisarile rezultatelor din search.
TOATE fac asa ceva
si toti faceti intr-un fel sau altul ceva suspicios prin site.
Ma uit la cate unii care hulesc pe toate canalele ca nu stiu ce mare site nu returneaza rezultate relevante dupa dorintele si necesitatile lor ( si o parte dintre voi ati luat parte la threatul asta )
Dar ce MA justitiarii internetului adunati pe seopedia GOOGLE va returneaza cele mai relevante cautari?
Pana si G face sugestii de cautare
Nu mai urlati in gura mare disperati ca nu stiu prin ce metode apare nush ce site la nush ce cautare considerate de voi spam
In fine m-am cam enervat vazand inca un astfel de topic unde se vate apa-n piua.
Hai ma sa facem plangeri si pentru tag-uri pe bloguri
sa stim treaba treaba
P.S: uitati-va sa vedeti daca nu am ascuns cumva cuvinte cheie sau vreun link pe shestache aici
Ultima modificare făcută de RoManiac; 25th April 2009 la 23:54.
asa ca si completare
ma uit in trafic.ro dupa klumea
mare site mare optimizare mare trafic 4900 pe saptamana. Atat am eu cu un director .
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 10.328
Motorul de căutare cel mai folosit: Yahoo
Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: sex68.net
Mare subiect klumea asta
Pai lu' asta ii vine trafic din Yahoo si voi il raportati la Google?
Romaniainedit tine si precizeaza la inceput.
"Google se face ca nu vede !"
Ultima modificare făcută de RoManiac; 26th April 2009 la 00:14.
O fi fost banat intre timp nu stiu.
Dar sa se puna la zid astfel de siteuri mi se pare penibil
Santem un fel de DNA al internetului.
unii fura miliarde si nimeni nu le face nimic iar altii dau spaga 50 E ca au atins linia continua si sant arestati si dati la televizor.
Cam asa vad eu lucrurile![]()
Pai atata timp cat regulile jocului sunt clare, nerespectarea lor mi se pare normal sa fie sanctionata. In plus, iti studiezi si concurenta si daca gasesti o neregula ai la dispozitie formularul de spam report de la google ca sa ii dai jos din fata ta. E etic in primul rand pt vizitatorii sa faci asta, ca sa ajunga pe site-uri relevante.
cumpoate avea ala adsense daca are pe site XXX si hacking ? care nu-s permise...:/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)