Daca intrati pe klumea.net/klumea/retete-culinare/tort-zebra.html , o sa vedeti un spam in toata splendoarea lui !
Google se face ca nu vede !
Daca intrati pe klumea.net/klumea/retete-culinare/tort-zebra.html , o sa vedeti un spam in toata splendoarea lui !
Google se face ca nu vede !
Nu vreau sa iau apararea acestui noob, dar trebuie subliniate unele lucruri generale:
- toata lumea face asa ceva, fara exceptie, sub o forma sau alta.. uite exemplul asta mie unuia mi se pare mai penibil decat cel de la klumea.
- daca tu ai vazut acest spam, eu l-am vazut, e clar ca si google l-a vazut sau il va vedea
Acum daca google nu l-a vazut pana acum inseamna ca tipul se pricepe la ceva black-seo. Daca l-a vazut si nu la penalizat.. atunci ii grav.
Haos , din articolul ala nu putem afla decat ca niste idioti citesc blogul lui zoso si niste boti care isi fac de cap .
Unde este spamul ?
Spamul semnalat de mine este unul de toata frumusetea , si nu credeam ca mai exista asa ceva , mai ales la un site care are retete de bucatarie .
Ce legatura o avea Academia Suedeza cu tortul zebra ?
Poate ca webmasterul acelui site citeste seopedia sau ajunge din intamplare aici , desi cred ca nu prea mai exista webmaster care nu a auzit de seopedia .
Webmasterul acestui site, daca nu ma insel este membru activ seopedia.
De altfel, mi se pare ca , continutul acestui site este preluat prin RSS .
Se prea poate sa nu fie vina webmasterului. Ma gandesc ca poate a preluat automat fara sa isi dea seama si tagurile. (daca spun vreo tampenie nu-mi sariti in cap, e doar o teorie)
Oricum, poate ar fi bine ca webmasterul siteului sa intervina in acest thread si sa "calmeze spiritele"![]()
Ultima modificare făcută de Robert; 27th March 2009 la 13:07.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ca sa lamurim lucrurile: "Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse şi servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului".
Asa ca mai degraba linkul prezentat de mine este un exemplu de spam decat celalat. Probabil termenul pe care il cautai tu este keyword stuffing/link farm, iar intre cele doua find o mare diferenta.
Si Roby are dreptate, daca preia continutul prin rss, atunci nu se mai numeste link farm/keyword stuffing.. ci administrare incompetenta sau neatenta.
Haideti sa ii dam si webmasterului dreptul la replica inainte de a da cu bata.
Daca confirma teoria mea, atunci singurul lucru de care il puteti acuza ar fi neatentie , nicidecum seo spam.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Puteti intra pe http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...am-spamul.html , ca sa vedeti ce este spamul !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)