barosanu, ma bucur nespus ca ai mai facut un post. Cui sa multumesc? Ti se pare ca mi a raspuns cineva concret?
In momentul in care contactez pe x, si imi zice "eu fac gazduirea, implementare,shop, dar nu fa design, nu e treaba mea" ?!?! Iau eu template! Ma duc cu template ul... stai ca noi facem aialalta. Ma duc la altul, da, se poate, da stim, cumpar template, cumpar domeniu, cumpar hosting, si primesc raspuns: "il facem in ianuarie 2008". Asta dupa ce mi a luat banii...
Crezi ca nu mi ar fi placut sa dau de cineva sa il face de la cap la coada? Pe bani, ca nu platesc cu bete de chibrit... Exista buget de peste 300 mil pentru proiectul asta, sigur, o mica parte merge in website, dar subliniam ca existau banii si nu aveam cui sa i dau.
Pana la urma am renuntat la hostingul initial (platit in avans ) doar ca sa dau de lucru "la pachet" celui care a fost dispus sa termine treaba inceputa de altii. Ca si concluzie, nu mi vine sa cred ca am cerut eu imposibilul, nu am primit nici macar o oferta de la cineva, persoana sau firma care sa poata realiza TOT ce am cerut eu in primul post. Nu pe bucati sau partial.

Răspunde cu citat