Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Elance vs Scriptlance

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit Elance vs Scriptlance

Salut,
    Cine imi recomanda si mie care sunt mai buni ??? La un site anterior am folosit elance, insa am auzit lucruri bune si despre scriptlance!
    Ultima modificare făcută de No_name; 4th January 2008 la 12:58.

gabi.jguma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th September 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    35

Implicit

Elance are comisioane mult mai mari, dar asta face ca ambele parti (cererea/oferta) sa fie mai de calitate.

Scriptlance are comisioane mai mici, insa concurenta pe proiecte este mult mai mare, la fel si sansele de a ateriza pe proiecte cu bani foarte putini (si chiar cu webmasteri tzepari), si de a concura cu multi "programmeri" dispusi sa faca treaba gratis sau aproape gratis, numai pentru a acumula ceva reviewuri bune.

Alegerea o poti face in functie de nivelul la care te situezi. Daca esti bun spre foarte bun pe ce faci, vrei sa lucrezi la proiecte mai mari/pe bani mai multi, si esti dispus sa si platesti pentru asta, recomand Elance.

Daca ai timp mult la dispozitie, vrei sa si inveti pe parcurs, recomand sa incepi cu Scriptlance (mai ai si alte optiuni similare, oricum)

Succes.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

RentACoder e pe departe ceea mai buna solutie. O multime de proiecte, arbitrare corecta si o multime de metode de plata.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

As alege rentacoder.com si eu. Daca e musai sa alegi intre e-lance si scriptlance, as lua e-lance.

Pe RAC ai mai mult control asupra proiectelor. Inca nu am testat getafreelancer.com, dar am auzit ca e in crestere.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

mersi de promptitudine, cred ca voi merge pe elance, insa ma mai documentez si despre rentacoder sa vad despre ce e vorba! mmariusel ai folosit rentacoder???

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    mmariusel ai folosit rentacoder???
    Am fost mult timp in primele 10 locuri. Acuma am lasat-o mai incet, dar eu am lucrat pe toate. Pe RAC am avut ceea mai mare siguranta.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Care erai mmariusel?

Eu eram/sunt Creative Trend, dar maxim am fost pe 38-40 cam un an de zile.

No_name, adevarul e ca pe RAC, pretul pentru siguranta sporita, arbitraje si alea alea e un procentaj din proiect destul de mare. Eu insa cu majoritatea clientilor lucram 1-2 proiecte pe site, dupa care continuam off-site, cu plata prin iKobo, MoneyGram, Wu sau mai nou PayPal. Personal nu am luat tepe, dar un prieten designer a patit-o cu ceva prezentare in Flash. Deci atentie mare.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

pai pana acum exact asa am facut cu cineva din india, la inceput am folosit elance si apoi off-site, insa ma dezamagit la ultimul site, nu din privinta banilor ci dpvd al calitatii serviciilor! si ma gandeam sa incerc cu altcineva mai priceput! mersi de sfaturi! tudi ai cumva o lista cu ce ai lucrat ? sunt interesat de cineva care stie si programare, php cat si design! oricum stiu ca preturile sunt mai maricele la noi la romani dar numai ca sa imi fac o idee!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ah, am crezut ca te intereseaza dpdv al coderului.

Problema pe elance e ca nu iti ofera vreo garantie (sau iti ofera acuma? Nu am mai intrat de o jumatate de an). La RAC, e destul de clar fiecare party ce face si ce obligatii are. E greu sa iei tzepe la RAC, mai ales ca buyer, pentru ca daca se ajunge la arbitration cu coder-ul, sa fim seriosi, tu esti avantajat.

No name, eu am lucrat doar pe SEO si copywriting pe RAC (si fratele meu cateva proiecte de design). PHP nu stiu decat basic si la design sunt altii mai buni. Am totusi pe cineva priceput care e programator si designer intr-una. Te rog da-mi un PM cu ce te intereseaza si ce buget ai si daca vrei, ii inaintez oferta

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

ok tudi, dupa ce imi fac proiectul, te voi contacta, la elance cred ca mai nou au escrow, care iti ofera o garantie crescuta, si ca buyer cat si ca, coder!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •