Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Ofer 100 Euro pentru un articol despre "Libertatea de exprimare"

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Si ce voiai? Tratat de 748 de pagini?
    Pentru a reliefa ceva e de ajuns si un singur caz reprezentativ, nu toata cazuistica.
    Eu zic sa-i ia banii pentru acest articol, e foarte bine scris si de ajuns.
    Exact. Pot sa pun si 100, ca tot nu-l voi acoperi pe ala care apare nou. Ca de aia e justitie, sa se analizeze fiecare caz in parte

Eu am cautat sa pun cazuri de referinta si intr-o directie si in alta, ca sa arat limitele, atat teoretic, cat si practic.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Marius, n-am zis asta!
    Dar....

Merita continuat, sunt multe aspecte care trebuiesc acoperite. De la inregistrarea domeniilor cu nume de brand (nici nu stiti cata puscarie mi-au promis) si pana la banalul si de multe ori evidentul review negativ, toti incerca sa rezolve problemele prin amenintari.
    Un alt aspect l-a adus in atentie TOM intr-un alt topic: ai dreptate, poti castiga in instanta, dar merita sa pierzi atata timp (si implicit bani) cu declaratiile pe la "organele de ordine" si mai apoi prin procese?
    Urmeaza sa abordez si alte subiecte in perioada urmatoare cu preponderenta din online. Cat despre faptul ca merita sau nu merita, e iarasi o decizie personala care stabileste de la caz la caz in raport cu resursele si... orgoliul disponibil al fiecaruia
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Urmeaza sa abordez si alte subiecte in perioada urmatoare cu preponderenta din online. Cat despre faptul ca merita sau nu merita, e iarasi o decizie personala care stabileste de la caz la caz in raport cu resursele si... orgoliul disponibil al fiecaruia
    Acum am citit articolul postat (uitasem de topic), destul de bun dpdv informativ, dar nu foarte util dpdv site/review (cred ca ei sunt target-ul unui astfel de articol).

Pe mine ma intereseaza pe langa aspectele prezentate (istoric/jurisprudenta in ro) si detalii concrete pentru toate cele 4 parti implicate.

1. Cel care posteaza review negativ
    2. site-ul care publica reviews
    3. client = persoana/afacerea criticata
    4. avocati / judecatori

1. ce pot si ce nu pot posta. Cum sa fac sa postez totusi un review negativ, care sa fie corect dpdv legal. Am nevoie de dovezi si in ce cazuri sunt necesare? (ce se cosidera dovada? cateva exemple de reviews negative ok )

2. ce pot si ce nu pot publica. Cum fac sa ma apar in cazul unui atac direct = amenintari/avocati/citatii/instanta. Cine raspunde pentru articol si de ce? E firma de hosting raspunzatoare? E obligat proietarul site-ului sa divulge datele despre autorul postului, cand si de ce? Daca userul cere editarea sau stergerea comentariului, e site-ul obligat sa o faca, cand si de ce?

3. ce pot si ce nu pot sa fac, in cazul in care eu/firma mea suntem subiectul unui/unor review/s negative. Daca incep sa amenint si sa urlu, ma astept la consecinte? Ce/unde caut avocat si ce ma astept sa se intample (coste)?

4. partea legala si procesul, ce pot si ce nu pot sa fac, ce pot si ce nu pot sa atac in instanta. (aici apare jurisprudenta cu exemple concrete)

Articolul trebuie stucturat astfel incat sa putem adauga cazuri/spete noi (legislatie chiar), care sa fie si discutate ulterior in comentariile articolului.

Cred ca asa ceva as vrea sa am, in completare la articolul tau (destul de bun, repet). Un articol infromativ, dar care sa fie un reper pentru noi toti.

Daca ai timp si chef, putem lucra la asa ceva, sunt in continuare interesat de articol.
    Ultima modificare făcută de Tom; 23rd April 2015 la 15:33.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Fara pretentia de a primi bani, am facut un articol - inceput de fapt, in colaborare cu un avocat. Ti-am trimis PM!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2013, 21:00
  2. Vand link in articol "rent a car"
    De Toto în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st September 2012, 19:08
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 26th March 2010, 21:38
  5. Răspunsuri: 13