"25 Press Release Submissions
Va trimitem 25 de press release , adica il inscriem in 25 de agregatoare de stiri."
Pai ori e press release, ori e agregator de stiri? E diferenta intre ele, nu crezi? Site-urile sunt in romana sau in engleza? Aia cu articole submission (??? combinatie intre romana si engleza?) e la fel, banuiesc ca pe directoare de articole in engleza, nu? Si daca da, garantezi ca sunt 20 de directoare dofollow cu alexa rank mai bun de 80k? Eu am oarece indoieli. Articolul il scriu eu? Daca da, dati submit la acelasi articol? Fara rescriere sau fara a fi spin-uit? Pai astea-s inutile..
Later edit: In schimb, pachetul cu anunturile romania mi se pare tare. Intrebare: se pot pune si backlink-uri in anunt? Sau este doar un anunt text, simplu? M-ar interesa sa comand cateva pachete de genul. Ma rog, mai intai unul sa vad rezultatele, dar daca sunt multumit, s-ar putea sa mai comand. M-ar interesa daca se pot pune si backlink-uri, si daca da, pe cate site-uri? Asta doar din curioziate, nu e chiar asa important