13th April 2015, 15:02
#3
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu cred ca vei creste automat si pe, sau in pimul rand pe "mere verzi", pentru ca primesti autoritate.
13th April 2015, 15:05
#4
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
imagini
2. Link catre un articol in romana venit de la o audienta vorbitoare de engleza nu pare natural. Tu cate linkuri ai dat catre un articol in araba, de exemplu? Nu pare suspect?
Eu as gandi si astfel: vad o tema de wp sau un plugin pe undeva, siteul producatorului e .fr si in limba franceza iar eu pun pe blogul meu link catre respectiva pagina din blogul meu (dintr-un articol cu recomandari) deci este natural.
13th April 2015, 16:01
#7
2 out of 2 members found this post helpful.
Un link poate fi natural de pe un site in limba X catre un site in limba Y atat pe ancore in limba X cat si in limba Y. De exemplu, daca englezul viziteaza Romania, poate scrie pe blog sau pe forum ca a mancat "mamaliga cu branza si smantana" sau "ciorba de burta", eventual in paranteza cu traducerea; poate da sfaturi cum sa comande la restaurant in limba locala, sa puna un link catre un restaurant, reteta (de placinta cu mere verzi, dulceata de cirese amare facuta in Bucovina) etc. Daca vrei sa vizitezi tarile din Golful Persic sau vrei sa te angajezi acolo, poti pune link natural catre paginile in limba engleza/araba ale hotelurilor, atractiilor, firmelor de recrutare/ alti angajatori.
Problema se pune la ancora. Cine iti pune link natural e mai putin interesat sa-ti faca si SEO pentru un anumit kw. Fiecare link trebuie analizat separat.
15th April 2015, 14:10
#10
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca expresiile exista si in pagina, da, ajuta. Vezi discutia de aici http://forum.seopedia.ro/google/2339...heie-page.html
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco