Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 99

Subiect: Aplicatie de inscriere in directoare

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    32

Implicit

deci... astfel de site (director plin de trojeni) am gasit si io in lista aia de directoare externe. Poate de aia mi-a si crapat programul, seo2. Acuma, cu ultima versiune pe care mi-ai dat-o .. merge.. dar intre timp mi-am bagat si un firewall , zone alarm, si nu mai am problme, ma anunta mereu cand intru pe vreun site si ala incearca sa-mi plaseze ceva pe calculator.

in fine...

Acuma.. eu am deja o lista de aproape 1.500 de directoare EXTERNE, verificata in ianuarie, directoarele sunt do-follow, si cred ca undeva la 95% cer si "regular" si "reciprocal" . Am incercat sa elimin pe cat posibil pe cale care cer NUMAI reciprocal, si pe care care s-au transformat in "paid" peste noapte sau cand l-au crescut PR-u.

Lista pe care o am eu este aici ,este impartita in 14 pagini de cate 100 de directoare, si o poti folosi oricand daca zici ca oferi un link de "contribuitors". In acea lista urmeaza sa mai inscriu niste bloguri prin directoare, deci o s-o iau din nou la mana in viitoru apropiat.

dorin.georgescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

Hello,

Merci pt. oferta. Este intr-adevar tentanta.

Problema mare este insa intretinerea directoarelor. Aici este munca/problema cea mare. Si la mine, la inceput, sunt sigur ca 98% din acele directoare erau super ok insa situatia asta evolueaza f. repede.

Pt. un singur om, ca si munca voluntara (am castigat fix 1.86 $ in 6 luni de cand rulez adsense pe site si am platit binisor peste 100 $ pana acum pt. hosting, review de lista etc, fara sa consider vre-o 200 de ore ale mele pt. creat aplicatie si intretinut lista de .ro si mai putzin aia de en), este virtual imposibil sa le intretina f. bine. De accea am zis ca partial contributia ar consta si din intretinerea bucatii proprii de lista. As putea sa incerc sa fac un fel de spider sa scaneze periodic si sa caute anumite elemente in pagina si sa dea un warning cand nu mai pare director acolo, insa tot nu se elimina nevoia de verificare.

Lista de romana este ok, ma ocup eu de ea, actualizarile sunt cam la o luna.

Partea cu posibili virusi este destul de problematica. Nu stii niciodata cand i se viruseaza cuiva site-ul. Azi este ok si maine poate sa fie varza. Oricum, asta se poate intampla f. usor si daca iei pur si simplu o lista de dir. gasita pe net. Trebuie sa vad daca exista cumva vre-un scanner. Sunt deschis la idei pe aceasta tema.
    Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 27th February 2009 la 23:01.
    Free directory submitter
    Lista agentii de turism din Romania.
    [Fostul user seo2]

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    32

Implicit

Problema mare este insa intretinerea directoarelor. Aici este munca/problema cea mare. Si la mine, la inceput, sunt sigur ca 98% din acele directoare erau super ok insa situatia asta evolueaza f. repede.
    dap... asta e intr-adevar problema.. si io am zis ca o sa verific periodic lista, dar.. e imposibil din lipsa de timp , nu de altceva, din ianuarie nu am mai apucat sa ma uit pe ea.. bine... am cautat sa folosesc si alte liste, etc...

Ideea cu 10 insi care sa contribuie la o lista, fiecare cu cate 100 de directoare.. nu e rea... dar si ea va pica.. la un moment dat, dupa 1-2-3 luni, se vor ocupa doar o parte din cei 10 insi .

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Lista contine vreo 50 de directoare web la care domeniile au expirat, toate afiseaza pagina de "parked" de pe godaddy. @seo2 ar fi binevenita o actualizare a listei
    Multumim.
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Am incercat de curand fastIBL .E usor de folosit si rapid . Am dat intr-adevar si de domenii expirate .
    Una peste alta , fastIBL mi-a facut o impresie buna .

gherca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Foarte frumos programu chiar imi este de folos

crysty_23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

Tare rau acest soft continua tot asa
    Cand te plictisesti citeste niste poante

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

Am mai facut un update la lista de directoare romanesti, in fctie si de ce reports am primit.

Pentru update permanent la lista de engleza inca nu am o solutie. Din pacate propunerea lui Danielu (si oferta mea ulterioara) de a se strange mai multe persoane, fiecare cu update la o lista de approx. 100 de dir nu a avut vre-o finalizare (din lipsa de participanti)
    Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 14th April 2009 la 10:29.
    Free directory submitter
    [Fostul user seo2]

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

S-a rezolvat acum si cu lista de directoare in engleza in sensul ca tocmai am facut update. Sunt acum numai approx. 1250 de dir ramase din lista initiala (din cam aproape 2700 - deci mai mult de 50% sunt gone intr-un an sau au trecut la sistem cu plata).

Citat Postat în original de seo2 Vezi Post
    Pentru update permanent la lista de engleza inca nu am o solutie. Din pacate propunerea lui Danielu (si oferta mea ulterioara) de a se strange mai multe persoane, fiecare cu update la o lista de approx. 100 de dir nu a avut vre-o finalizare (din lipsa de participanti)
    Free directory submitter
    [Fostul user seo2]

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

Am reusit in sfarsit sa fac un update la lista de dir. romanesti. Fata de ultimul update (Ianuarie 2010) am scos f. multe directoare, dar am si adaugat cateva, in final ajungand acum la ~ 270.
    Multumesc celor care au trimis propuneri/sesizari de dir. nefunctionale sau care nu se mai incadreaza in cerintele de listare.
    Free directory submitter
    [Fostul user seo2]

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere directoare
    De demonbogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th October 2009, 19:36
  2. Inscriere in directoare web
    De Mircea Budean în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd September 2009, 14:33
  3. Servicii de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2