Salut!

Am achizitionat pachetul SEO Power Suite de la Linkasssistant si am inceput sa folosesc Rank tracker-ul din componenta sa. Am creat o lista de vreo 700 keywords pe care as fi dori sa le urmaresc, insa dupa putine cautari am fost blocat de catre Google, cerandu-mi sa introduc captcha la fiecare keyword. Aceasta problema evident ca nu era mentionata in descrierea produsului inainte de achizitionare pe site la furnizor, insa este una care ma face sa nu pot folosi deloc softul. Ei se arata dezinteresati de problema mea si ma trimit la resursele online de pe siteul lor: ofera spre vanzare 1000 captcha-uri la 6,95$, insa eu nu mai doresc sa platesc nimic. Alta solutie este folosirea de proxyuri romanesti, insa nu gasesc destule free si oricum, mor repede. Alte solutii le sugereaza aici www . link - assistant . com / blog / seo - software - with - anti - captcha/ Mai foloseste cineva acest pachet? Cum ati reusit sa scapati de Google din carca? Ce setari ati folosit? Ma poate ajuta cineva sa gasesc proxy-uri romanesti?

Daca considerati linkul de mai sus incalcare a regulamentului va rog sa imi spuneti si il sterg. Am incercat doar sa ofer o lica referinta la problema mea, ca sa inteleaga toti cu ceea ce ma confrunt. Multumesc.