Cine stie o societate acreditata pentru cursuri SEO. As vrea sa urmez cursuri SEO dar sa fie o companie serioasa care sa isi dea interesul pentru cursant. Nu ma intereseaza cursuri online. Sunt din Bucuresti!
Cine stie o societate acreditata pentru cursuri SEO. As vrea sa urmez cursuri SEO dar sa fie o companie serioasa care sa isi dea interesul pentru cursant. Nu ma intereseaza cursuri online. Sunt din Bucuresti!
SEO e stiinta de a aburi clientul ca SEO e o stiinta. Nu cred ca o sa gasesti cursuri pentru asta, mai ales ca metodele de optimizare si lucrurile care conteaza pentru Google cel putin se cam schimba in timp. Google webmaster guidelines contine cam tot ce se poate spune cu certitudine ca ajuta la optimizarea pentru Google. Restul sunt povesti, superstitii si intuitie.
Caut cu jingle.ro.
Nu cred ca exista asa ceva in Romania ... da sunt ceva cursuri la Google pentru PPC/Adwords, dar nu special pt SEO, pentru ca SEO ca si natura este un ansamblu de pasi relativi pe care fiecare si i-a format in timp si nu prea vrea nimeni sa dea din casa (de fapt in romania .. toata lumea face spam si se lauda cu SEO .. si cam din acesta cauza nu prea sunt chestii batute in cuie pe care se pot cere bani - iar cei care merg curat si natural .. tin pentru ei pentru ca le poti lua painea) ... sunt si cateva tutoriale pe tema SEO .. gen Tudi dar din pacate nu a mai fost upgradat si este cam outdated.
Unul dintre citatele mele preferate, pe care l-am auzit la profesorul meu de inteligenta artificiala (autoironia era una dintre multele sale calitati): "He who can, does. He who cannot, teaches." - George Bernard Shaw
Revenind la subiect - societate acreditata pentru cursuri SEO? Acreditata de cine? De Ministerul Muncii? Mie una nu mi-ar inspira incredere cineva acreditat de aceasta institutie... nu comentez mai mult pe aceasta tema pentru a nu divaga in politica, ceea ce nu isi are rostul pe acest forum, dar cred ca un argument foarte solid ar fi doar o privire pe site-ul institutiei - mie nu mi se pare ca ar fi auzit vreodata de SEO.
SEO nu se invata la cursuri "acreditate". Se invata citind, testand, experimantand pe cazuri reale.
Aditional poti participa la workshopuri, seminarii prezentate de persoanle cu notorietate in domeniu...
The best things in life aren't things
ai putea sa incepi cu asta: http://forum.seopedia.ro/utile/14066...tml#post118803 si te acreditezi prin rezultate
spor!
Va multumesc pentru sfaturile utile ! Am inteles deci ca SEO nu se invata la vreo anume institutie ci doar acasa, pacat zic eu pentru-ca ar trebui sa fie oameni care sa predea asa ceva insa cred ca in Romania este exact problema "painii de la gura". Cautand pe google am gasit cursuri foarte serioase pentru asa ceva dar in afara tarii. O sa incep sa ma documentez cu materialele trimise de voi si sper sa imi fie de folos.Inca o data va multumesc celor care mi-ati raspuns si mi-ati dat aceste sfaturi deosebit de utile !
ce usor ar fii...pe de'o parte..dar pe alta...unde am ajunge?
@ochiosu sincer daca te apuci si stai sa citesti tot forumul cap coada + alte chestii pe net intr-o saptamana iti garantez ca o sa inveti mult mai multe lucruri decat daca te-ai fi dus vreun curs special( asta daca ar fi existat ) , poate aici se mai scapa unul sau mai da un "pont" bun dar la un curs totul e calculat, nu o sa iti zica nimeni "uite iti dau lista asta , pune linkuri acolo " , o sa iti zica balarii
![]()
Vad ca sustineti toti cu varf si indesat ca seo se invata pe cont propriu, ca nu exista cursuri si ca "acreditarile se obtin prin rezultate". Va inselati amarnic! S-ar putea ca romanii (nascuti internauti) sa fie oarecum mai autodidacti. Dar sa-l vad eu pe unul din voi incercand sa se angajeze pe SEO in strainatate. Duceti-va cu un CV gol si spuneti-le ca ati urcat nustiucate site-uri pe nustiucate cautari importante, nu va crede nimeni.
In Romania intr-adevar nu exista cursuri si astfel de lucruri, dar exista tot felul de conferinte unde tot mai cunosti oameni si mai prinzi cateva idei. In alte tari daca nu ai cursuri, studii, formari si practici la firme de seo... se considera ca nu stii nimic. Sugestia mea, daca tutorialele si experimentele pe net nu iti ajung, pune-te in legatura cu cateva firme de SEO din Romania, scrie-le ca ai vrea sa lucrezi la ei o vreme ca voluntar/asistent. E drept ca e munca neplatita, dar inveti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)