Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Cursuri Seo

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu unul consider ca si cursurile de marketing ar avea un cuvant de spus intr-o "cariera" de acest gen. Pana la urma te ajuta sa intelegi "clientul", cum sa gestionezi anumite situatii, cum sa descrii un produs..etc.
    Am fost la cateva "cursuri" ale celor de la herbalife si intr-adevar, te ajuta mult sa intelegi oamenii si cum sa ii "iei".
    La noi nu stiu nici daca exista o calificare in acest scop, probabil e tot ceva gen marketing online..

elailiesi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Pentru cei interesati de cursuri

Firma la care lucrez are zilele acestea o oferta pe Groupon cu reducere de 60% la cursul de SEO. Cum pretul obisnuit depaseste 1000 de lei ma gandeam ca informatia le-ar fi binevenita unora.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data īnscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Acum, depinde de ceea ce iti doresti: sa inveti seo, sau sa obtii o hartie care spune ca stii seo ... Daca vrei sa inveti, atunci probabil cea mai buna metoda este o perioada de ucenicie (unii numesc asta internship) pe langa cineva care stie ...

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    28

Implicit

Cursuri sunt si in romania, parca vazusem pe net, astfel de cursuri ce costau intre 500-1000 de euro, se desfasurau pe perioada de 3-6 lunii, urmand ca cel ce doreste sa urmeze aceste cursuri sa invete nu doar seo, in acelasi curs putand sa se bucure de lecti pentru modificare cms urilor cum ar fi joomla,wordpress...
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

3-6 luni e foarte mult pentru un curs. "If you can't explain it simply, you don't understand it well enough."

Eu predau (de un an deja) cursuri SEO pentru incepatori si intermediari si cursul cel mai lung a fost de 3 zile. Am cooptat in echipa si un programator care sa explice cum sa faci lucrurile tehnice (redirecturi, modificare metataguri, pus alt-uri, no follow si orice altceva am vazut ca punea probleme pentru cursanti). Deci acoperim aceleasi lucruri in timp mai scurt si la pret mult mai mic.

Pentru cei interesati avem pana pe 10 ianuarie si un concurs prin care pot castiga reduceri, carti si ghiduri de promovare online. Nu pun link dar cautati pe google sau facebook "cursuri SEO" si o sa ne gasiti

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data īnscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    482
    Putere Rep
    28

Implicit

Parerea mea este ca se poate invata SEO si la un curs din asta de pe Internet. O persoana care are experienta si ceva site-uri in spate, poate face acest lucru. Am scris si eu "cursuri SEO" si am ajuns pe ceva site-uri, problema este ca daca predai aceste cursuri, trebuie sa ai ce arata, adica sa fii exemplu. Nu's cum se face dar la niste teste simple de optimizare, site-urile de cursuri erau undeva jos, chiar foarte jos. Atunci - ce "cursuri SEO", predam, ce putem invata? Poate ca m-as duce si eu la un astfel de curs insa, sa fac ce?

Cand predai ceva cursuri si mai ales cand este vorba de SEO, ar trebui sa ai un site model. Aici nu este ca la scoala, profesor bun si profesor mediocru, trebuie sa stii optimiza un site, sa stii un pic de promovare, ceva HTML si PHP, cateva CMS-uri si cam atat. Daca incepi un curs SEO, cu o persoana oarecare, nu poti ocoli partea de optimizare, nu ai cum. Cand vei ajunge sa discuti despre optimizarea on-page, ce le arati? Site-ul altora sau ce?

Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Am primit si noi feedback din acesta legat de site-ul nostru de cursuri - dar de ce aveti site-ul facut cu Blogger, sau de ce nu aveti toate atributele on page etc. Ce se pierde din vedere e ceea ce conteaza de fapt cel mai mult: daca suntem primii pe Google cu un site pe care l-am creat gratuit si l-am optimizat minim, inseamna ca totusi stim ce facem, nu? Deja nu se mai poate spune ca nu exista concurenta in domeniu.

Iar legat de Blogger, e doar o alta unealta gratuita pe care ne place sa o folosim, la fel ca Google Analytics. Chiar daca are limitari ca platforma, asta e un lucru care mai degraba ne ajuta sa intelegem mai bine cursantii care trebuie sa optimizeze site-uri cu tot felul de probleme.

La cursuri se arata site-urile pe care le-am optimizat in domenii foarte concurentiale si care au ajuns pe prima pozitie pentru cuvinte cu peste 90.000 de cautari lunare (Romania) si cu peste sute de mii de cautari in afara. Se intra in Google Analytics, se arata ce a avut efect, se explica ce trebuie sa faci neaparat si cu ce nu trebuie sa pierzi timpul.. Oricum scopul nostru e sa predam cat mai bine, nu sa ii multumim pe cei care vor sa fim perfecti ca sa ne aleaga. Stiti bancul cu femeia perfecta care il astepta pe barbatul perfect

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cursuri de programator sau/si designer
    De NetraKID īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 14th November 2007, 12:47
  2. SPAM: Cursuri Aerobic
    De eugen īn forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd January 2007, 19:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte