Salut,
Am incercat sa downloadez si McAfee ma antentioneaza ca e ceva suspect :
Whoa!
Are you sure you want to go there?
https://sharewareonsale.com/checkout may be risky to visit.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Merge si pe Linux ( Ubuntu ) prin Wine .
Acum l-am instalat pe Ubuntu 12.04 si merge perfect.
Pe Ubuntu( linux ) ma gandesc ca este mai sigur de a rula acest program mai ales prin wine .
Daca era facut special pt linux putea fi o problema, dar fiind un pachet exe este logic ca ar contine doar malaware compatibil Windows.
Fiind instalat si ruland doar prin wine potentiala actiune nociva ar fi limitata doar la fisierele aplicatiei wine nu si asupra sistemului.
Ultima modificare făcută de IulianC; 12th September 2014 la 00:04.
Am BitDefender Total Security 2014 si nu m-a avertizat deloc.
Dupa cum ma asteptam, ofera rezultate destul de eronate. E complet useless tool-ul daca vrei sa verifici ranking-uri din Romania pt google.com (rezultate in engleza, in USA).
Am comparat ranking-urile raportate de rankaware cu cele raportate de RankTracker de la SEO PowerSuite si normal ca-s eronate. Rankaware imi arata pozitia unui site pe google.com pt un kw in engleza la fel cum o vad eu daca intru si caut manual pe google.com in browser, ori rezultatele astea-s destul de diferite de cele afisate cand cauti cu un proxy din SUA.
Ca sa testati, cautati pe google.com din Romania un KW in engleza si cautati acelasi KW si pe hidemyass.com, sa zicem (dar aveti grija sa va dea IP de US, nu de UK). Concluziile le trageti voi.
Ce-i drept, tool-ul e ok daca vrei sa cauti doar pt site-uri din Romania, insa eu lucrand exclusiv pe .com acum, raman la Rank Tracker, chiar daca are platit, merita toti banii
LE: plus ca se misca f greu. Presupun ca are un human emulation instalat, insa pt 12 KW-uri i-a luat cateva minute, in conditiile in care Rank Tracker, cu human emulation delay setat la 0 a verificat in 5 secunde.
Signatura lipsa
Exista Semalt pentru asa ceva si e gratuit. E mai rapid si poti adauga cate site-uri vrei tu.
De ce am lua acest soft ?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pai nu ma intereseaza cum isi fac ei spam de afiliati !) Aici e fix problema lor ! Eu cred ca totul e lagat de concurenta care pica din cauza lor ! E scump la Semalt pentru ce iti ofera ... dar totusi au ceva gratis.
Ma intereseaza serviciul care il ofera si este gratis pentru ceea ce oferta Rankaware !
Eu doar am intrebat de ce sa folosesc Rankaware (sa platesc) pentru un serviciu care exista gratis ? ... si poate chiar mai bun !![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)