15th April 2015, 17:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Cat de des se schimba PA-ul si DA-ul unui site? Cate cereri pot sa fac pentru PR?
Salutare,
Dezvolt un script php care actualizeaza pentru o serie de bloguri date precum DA, PA, Blacklinks, PR. Pentru api-ul de la MOZ am vazut ca ma lasa sa fac un request la 10 secunde insa ma intereseaza daca stie cineva cat de des se poate schimba aceste date. Ma gandesc ca un update al acestor date o data pe saptamana este suficient de relevant.
De asemenea pentru PR nu am gasit pe nicaieri care e numarul de requesturi pe care pot sa il fac ca sa nu fiu banat, ip-ul serverului. Desi pot gandii si alte solutii momentan e un sigur script de update care ia toata lista de bloguri si face update la data in 30-40 de secunde. Deci am timp de 1-2 minute (pe viitor) un numar mare de requesturi.
Momentan sunt vreo 120 de bloguri si ma astept la un maxim de 2000-3000 de bloguri in urmatorul an. La moz am vazut ca exista si varianta platita, desi momentan pentru cei 2-3 indicatori pe care ii citesc eu nu vad rostul.
Astept pareri si sfaturi legate de problemele de mai sus. Sper ca am postat unde trebuie.
15th April 2015, 17:22
3 out of 3 members found this post helpful.
Metricii Moz se actualizeaza extrem de rar, iar baza lor e praf. Nu arata nici macar 40% din linkuri. Mult mai reale sunt statisticile furnizate de Ahrefs si Majestic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
15th April 2015, 17:24
1 out of 1 members found this post helpful.