O jucarie misto care merita incercata Screaming Frog SEO Spider Tool & Crawler Software | Screaming Frog
Detecteaza pagini moarte, duplicate content, redirecturi, obl si multe altele. Extrem de utila in munca de SEO.
Enjoy!
O jucarie misto care merita incercata Screaming Frog SEO Spider Tool & Crawler Software | Screaming Frog
Detecteaza pagini moarte, duplicate content, redirecturi, obl si multe altele. Extrem de utila in munca de SEO.
Enjoy!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robert ma mir cum de nu discuta nimeni despre Screaming Frog. E unul din tool-urile must have pentru orice SEOist, mai ales varianta pro.
Am salvat un site cu acest soft.
Ditto, folosesc Screaming Frog de peste 2 ani, este unul din cele mai folositoare tool-uri pentru on-page, mai ales pentru a identifica probleme de accesibilitate (dar nu numai).
Cumva similar e și:
Find broken links on your site with Xenu's Link Sleuth (TM)
Trebuie puse limitări, altfel, la site-urile foarte mari, are un "load" considerabil.
Off-topic, E și un program numit chiar "Ditto"
Ditto clipboard manager
Îl folosesc, mă ajută mult să salveze automat tot Clipboardul automat pe hard disk (e ca și cum ai dat quick save în orice program, selectezi tot cu ctrl + a, dai ctrl + c și a salvat tot).
Si eu folosesc Screaming Frog. E un tool gratuit foarte bun, nu ocnsuma multe resurse si isi face treaba...
O mica mentiune: este gratuit in limita a 500 de url-uri scanate per site. Pentru siteuri mari trebuie achizitionata licenta, care inlatura aceasta limitare.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)