Salut la toata lumea.
Vreau sa gasesc si eu un programator (designer) pentru a-mi face un site de domeniul auto.
Am avut site-ul targmasini.ro insa de curand l-am dat,deci ca idee m-ar interesa tot un asfel de site poate un pic mai complex adica,cu cateva sectiuni in plus,in rest cam tot ce au site-urile auto in ele sa aiba si acesta.
Ceea ce tin foarte mult este ca site-ul sa fie "facut" deci nu copiat ,cumparat de pe net,la fel si designu,ca altfel puteam si eu sa iau un templat de pe net sau ceva de genu.
Ca si site preferat de mine este anunturi-auto.ro asta sa va puteti face o idee cam ce-mi place.
Domeniul pe care va fi pus site-ul este www.Anunt-Auto.ro ,zic eu,destul de bun.
Ma intereseaza ca site-ul sa fie destul de bine optimizat,sa fie cu mod rewrite (scuze daca nu am scris bine) ,codul html sa fie valid,adica sa fie ceva cu care sa ma mandresc si sa pot ajunge undeva sus (promovarea o fac eu la asta ma pricep) .
Ca si timp de executie eu zic,ca in maxim 3 saptamani sa fie online.
Vreau sa para ca si un concurs acest proiect adica cel care are un portofoliu cat mai mare si imi demonstreaza ca se pricepe si ca are imaginatie si tot ce tine de meseria asta acela il face.
Bani pe care ii pot oferi pentru acest proiect sunt 500$ si un link spre site-ul Dvs de web design sau ma rog ceva care sa ateste ca e facut de Dvs.
Daca vi se pare putin nu va "bagati"
Va multumesc si astept cat mai multi "concurenti"
Cod:
Posturile offline au fost sterse. Krumel