Ma trezesc azi ca imi cere sa bag cod de verificare pentru a cauta, ca zice el cautarea mea pare a fi ca a unui virus... voi ati observat asa ceva azi?
Ma trezesc azi ca imi cere sa bag cod de verificare pentru a cauta, ca zice el cautarea mea pare a fi ca a unui virus... voi ati observat asa ceva azi?
da. pe urma pare ca nu mai cere.
Haha, va vonsidera "cyberinfractori". Pe punct.ro sau pe punct.com? Oricum e mai mult amuzanta faza decat utila.
PS: Asa patiti daca nu sunteti "autentificati".![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am patit si eu de cateva ori.Ultima data stiu ca era dupa 3-4 ore de folosit G intensiv.Stiu ca am restartat browser si nu mi-a mai cerut lucrul asta.
haos e autentificat la cap)) oricum lui nu i se intampla niciodata nimic.. numai delea bune
![]()
autentificat am fost si eu si degeaba. cred ca iar fac ei teste si "imbunatatiri" la motor
Pai si ce, vreti sa ziceti ca trebuie sa folosesc google in continuu 4 ore ca sa vad mesajul ala? Intre timp s-a inventat clear cache si nu scrie nicaieri in termenii lui gugal ca n-am voie sa dau clear cache, asa ca pot sa-l folosesc si 999 de ore si nu o sa vad mesajul ala.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
este o masurat anti spam
Am vazut ca acum au bagat si cei de la Yahoo validare atunci cand trimiti mail...asa ca si Google tine pasul cu modificarile![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)