Ma trezesc azi ca imi cere sa bag cod de verificare pentru a cauta, ca zice el cautarea mea pare a fi ca a unui virus... voi ati observat asa ceva azi?
Ma trezesc azi ca imi cere sa bag cod de verificare pentru a cauta, ca zice el cautarea mea pare a fi ca a unui virus... voi ati observat asa ceva azi?
da. pe urma pare ca nu mai cere.
Haha, va vonsidera "cyberinfractori". Pe punct.ro sau pe punct.com? Oricum e mai mult amuzanta faza decat utila.
PS: Asa patiti daca nu sunteti "autentificati".![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am patit si eu de cateva ori.Ultima data stiu ca era dupa 3-4 ore de folosit G intensiv.Stiu ca am restartat browser si nu mi-a mai cerut lucrul asta.
haos e autentificat la cap)) oricum lui nu i se intampla niciodata nimic.. numai delea bune
![]()
autentificat am fost si eu si degeaba. cred ca iar fac ei teste si "imbunatatiri" la motor
Am vazut ca acum au bagat si cei de la Yahoo validare atunci cand trimiti mail...asa ca si Google tine pasul cu modificarile![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)