Oamenii de la hostgator sunt dusi?Vor fax sau scrisoae pentru raportare.
Nu sunt standarde privind metodele de raportare la hosting?
Oamenii de la hostgator sunt dusi?Vor fax sau scrisoae pentru raportare.
Nu sunt standarde privind metodele de raportare la hosting?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco raportarea la hosting e mai "complexa", depinde foarte mult de cat plateste clientul lunar si ce load le face pe server. Sunt unii clienti de care vor sa scape si unii pe care vor sa-i pastreze. Cel mai simplu rezolvi cu Google, chiar daca trebuie sa astepti 2-3 saptamani. Metoda lui @Alex Dumitru este perfecta, cel putin eu asa am rezolvat problema cu continutul furat acum ceva timp.
Aia am facut.
Ca idee hostgator incurajeaza pirateriaSigur nu o sa iau host de la ei din cauza vecinatatii dubioase.
Treaba lor.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Revin cu o problema similara. De data aceasta site-ul nu este hostat pe blogger, insa mi-a copiat integral mai multe articole (cu tot cu linkurile mele de afiliere) si incerc sa-l raportez prin intermediul linkului postat de @Alex Dumitru Removing Content From Google - Google Help, dar nu ma prind ce motiv trebuie sa selectez din sectiunea
"Specificaţi natura solicitării".
Ma ajuta cineva?![]()
Foloseste direct formularul acesta :https://www.google.com/webmasters/to...ce?hl=en&pid=0
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Recomand sfatul lui robyroy, am fost sceptic initial pentru ca era o vreme cand puteai face astfel de plangeri doar pentru domeniile de pe blogspot, cel putin asa mi-au raspuns mie acum cativa ani. Recent insa am fost placut surprins ca au acceptat plangeri pentru orice domenii, pe cele de pe blogspot le sterg fizic iar pe celelalte le scot din serps.
Deci recomand si eu formularul acela dar trebuie sa ai putina rabdare cu ei, uneori te intreaba care e url-ul cu articolul original, chiar daca l-ai precizat in formular.
Pentru formularul acesta multumiti-i lui Lovelife. Eu doar l-am sheruit mai departe![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)