Acest topic este "dedicat" celor care au observat ca altcineva s-a "servit" din munca si din ideile lor. Ati avut imagini sau texte furate? Cum ati reactionat? Cum ati rezolvat?
Acest topic este "dedicat" celor care au observat ca altcineva s-a "servit" din munca si din ideile lor. Ati avut imagini sau texte furate? Cum ati reactionat? Cum ati rezolvat?
Leam trimis factura de 120000€ Eram foarte aproape sai dau in judecata, era vorba de o firma germana mare.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Eu nu am glumit deloc. Am securizat dovezile, am rugat pe cativa cunoscuti sa compare onlin esiturile si am securiziat dovezile. Deci eu chiar nu glumeam nici cu factura nici cu faptul ca in 48 era dat jos tot situl.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
la un moment dat cand verificasem imi gasisem continutul pe 2 site-uri . Le-am dat frumos mail si au schimbat continutul ! Urmatorul pas era sa-i fac de cacao pe tot internetul daca nu-l scoteau, dar fiind "firme tari" nu le-a convenit![]()
:)
1. print screen in pdf la amandoua situri
2. mergi cu print screenurile la cativa martori si ei vor face browse si acknowledge la faptul ca e e printat e si pe site
3. tu trebuie sa te asiguri nu ca e plagiat, ci doar ca in forma care sunt siturile la ora respectiva semneaza oamenii pe acte (cel mai elegant ar fi cu un notar)
da un email si iti trimit actele ce le-am facut eu. ( mmariusel at gmx.net )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)