doresc sa imi protejez pozele dintr-o pagina html . In acest sens am facut galeria flash a.i. nu se poate cu copy/paste dar se poate cu printscreen. Stiti vreun script care sa dezactiveze aceasta tasta?
doresc sa imi protejez pozele dintr-o pagina html . In acest sens am facut galeria flash a.i. nu se poate cu copy/paste dar se poate cu printscreen. Stiti vreun script care sa dezactiveze aceasta tasta?
Din cate stiu eu, nu ai cum sa dezactivezi Print Screen-ul prin Javascript. Poti incerca insa asta:
<body oncontextmenu="return false;">
De ajutat oricum te va ajuta...
Nu poti modifica tu asta din site pe calculatorul utilizatorului. Asta se poate modifica doar din registri, pe calculatorul fizic.. deci nu ai prea multe variante.
Singura optiune e sa pui watermark-uri pe poze... Desi si astea se pot scoate in photoshop.. dar altfel nu prea ai cum.
Signatura lipsa
Nu ai cum sa le protejezi, exista n softuri pentru a vedea sursa, daca o encryptezi exista firebug care iti zice frumos link-ul imaginii. Daca pui watermark, se scoate si ala in Photoshop...Deci nu prea ai ce sa faci.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cea mai buna solutie este sa stergi site-ul, esti sigur ca nu mai copie nimeni nimic. Nu uita sa srunci in foc si HDD, pentru ca exista resicul ca datele sa poata fi recuperate.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Te ajuta sa enervezi oamenii care pe click dreapta au plugin de gestures, pentru ca n-o sa le mai mearga, o sa trebuiasca sa navigheze injurand fara gestures cat mai repede pe alt site.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cel mai bine e sa faci un film in care sa filmezi pozele de aproape si sa misti camera pe toata poza astfel incat sa nu se vada niciodata poza intreaga, altfel risti sa se impregneze toata poza pe retina vizitatorului si apoi in memorie si nu mai poate fi stearsa decat cu tehnici avansate de brainwashing.
Caut cu jingle.ro.
E si greu sa faci print screen daca nu merge tasta.. Sunt o gramada de soft-uri care fac print screen.
Eu zic sa nu-ti bati capul. Daca sunt pozele tale pune watermark si aia e.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)