Rezultate 1 la 10 din 87

Subiect: New! Google recompenseaza site-urile securizate

Vizualizare arbore

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    36

Implicit

Tom. Nu am inceput nimic. Cu tine am lamurit-o, de ce redeschizi discutia. SSL doar unde trebuie. Suntem perfect de acord.
    Comparatie cu LED, lamborghini si logan ma face sa zambesc. Compari mere cu pere, e complet irelevanta analogia.

Cu Puthre discutam. Despre magazine. Si SSL. Si comparatia mea este extrem de relevanta.
    Daca ditamai amazon nu isi face probleme ca cineva intercepteaza http-ul lui Merkel si sa vada ca isi ia lubrifiant anal, de ce s-ar ingrijora Altex din Romania? Sau eMag? Sau tu?
    Din punct de vedere al privacy-ul? Sa fim seriosi. Daca ai SSL pe pagina de login, cont user, etc, e superb. Restul paginilor din site trebuie sa ZBARNIE.

In schimb viteza de incarcare a paginii e extrem de importanta, pentru USER cat si pentru SEO. 2 factori extrem de importanti. Bonus link-uri si redirect, scadere de trafic, pierdere de page rank.
    Daca nu mi se incarca site-ul in 5-6 secunde, cum s-a intamplat pe jingle, il inchid si deja sunt in alta parte.

P.S.: Victoria's Secret. In primul rand mi s-a incarcat intr-o suta de ani. Netul meu e extrem de rapid, nu e de la asta. Sunt convins ca nici de la SSL. Am o banuiala ca target-ul lor nu este online-ul si nici nu sunt extrem de interesati de asta. Si sunt pe SSL de mai mult timp. Cat % vand ei online fata de mall-uri, magazine fizice etc? Li se rupe. In schimb amazon-ul e f interesant de online. Ei vand doar online. Exemplu corect e amazon.com si nu victoriassecret.com
    Ultima modificare făcută de Butcher; 8th September 2014 la 22:20.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th August 2013, 16:14
  2. Google interzice site-urile automatice
    De danP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2011, 22:46
  3. Google penalizeaza site-urile inactive?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th October 2007, 13:00
  4. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00
  5. Google verifica manual site-urile
    De Cristian Mezei în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •