Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 87

Subiect: New! Google recompenseaza site-urile securizate

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Optimizat pentru o anumita operatiune, nu inseamna ca nu mai consuma resurse ci doar ca e mai eficient.
    Nu intelegem securitate si privacy. Nici noi, si nici amazon care sunt un chiosc de cartier dupa cum toata lumea stie.

Sper sa nu afle nimeni ca vreau sa-mi cumpar asa ceva de pe amazon:

Amazon.com: Cleanstream Water-based Anal Lube - 8oz: Health & Personal Care

Dar loginul e criptat

Pun pariu ca amazon a pus viteza pe primul loc si asta in urma unor studii serioase. Sau poate si-au zis, hai sa facem economie de hardware ca sa avem ce vinde pe AWS Marketplace

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Am intrat pe site-ul tau, jingle.ro Privacy-ul pe primul loc, la loc de cinste, dar timpul de incarcare pe prima chestia accesata...

e_bine.jpg

Cred ca ai trecut de curand pe HTTPS, pentru ca ai page rank 0. Ai simtit vreo scadere de trafic, repozitionare in SERPS, etc.?

P.S.: Actualizeaza si linkul din semnatura cu HTTPS
    Ultima modificare făcută de Butcher; 8th September 2014 la 21:57.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post

Dar loginul e criptat

Pun pariu ca amazon a pus viteza pe primul loc si asta in urma unor studii serioase. Sau poate si-au zis, hai sa facem economie de hardware ca sa avem ce vinde pe AWS Marketplace
    Iar incepi? Ce treaba are Amazon?

Tu nu-ti pui leduri la logan pentru ca nu are nici lamborghini aventador? Intelegi analogica?

Cata munca si resurse crezi ca sunt necesare ca Amazon sa-si treaca toate magazinele, sistemele si resursele pe https?

Bine ca nu zici de emag, sau elefant, sau poate altex? Daca ei care sunt "beton" nu au, ori e foarte greu sa faca, ori nu vor! Ce sa fie?

Fiecare decide cum vrea, eu ma repet: SSL nu este pentru SEO, este pentru user. Daca vrei sa-ti adaugi, perfect, daca NU, sunt inutile discutiile de utilitate.

Este util pentru user? Atat!

-------
    Era sa uit, ce au astia de la victoria secret? https://www.victoriassecret.com/ Cred ca nu inteleg ca NU are sens cu SSL, ca doar se incarca greu si pierd links. Eu zic sa le dai un mail, ca Amazon nu are, sa-l dea "jos" ca pierd conversii.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th September 2014 la 21:49.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Tom. Nu am inceput nimic. Cu tine am lamurit-o, de ce redeschizi discutia. SSL doar unde trebuie. Suntem perfect de acord.
    Comparatie cu LED, lamborghini si logan ma face sa zambesc. Compari mere cu pere, e complet irelevanta analogia.

Cu Puthre discutam. Despre magazine. Si SSL. Si comparatia mea este extrem de relevanta.
    Daca ditamai amazon nu isi face probleme ca cineva intercepteaza http-ul lui Merkel si sa vada ca isi ia lubrifiant anal, de ce s-ar ingrijora Altex din Romania? Sau eMag? Sau tu?
    Din punct de vedere al privacy-ul? Sa fim seriosi. Daca ai SSL pe pagina de login, cont user, etc, e superb. Restul paginilor din site trebuie sa ZBARNIE.

In schimb viteza de incarcare a paginii e extrem de importanta, pentru USER cat si pentru SEO. 2 factori extrem de importanti. Bonus link-uri si redirect, scadere de trafic, pierdere de page rank.
    Daca nu mi se incarca site-ul in 5-6 secunde, cum s-a intamplat pe jingle, il inchid si deja sunt in alta parte.

P.S.: Victoria's Secret. In primul rand mi s-a incarcat intr-o suta de ani. Netul meu e extrem de rapid, nu e de la asta. Sunt convins ca nici de la SSL. Am o banuiala ca target-ul lor nu este online-ul si nici nu sunt extrem de interesati de asta. Si sunt pe SSL de mai mult timp. Cat % vand ei online fata de mall-uri, magazine fizice etc? Li se rupe. In schimb amazon-ul e f interesant de online. Ei vand doar online. Exemplu corect e amazon.com si nu victoriassecret.com
    Ultima modificare făcută de Butcher; 8th September 2014 la 22:20.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom. Nu am inceput nimic. Cu tine am lamurit-o, de ce redeschizi discutia. SSL doar unde trebuie. Suntem perfect de acord.
    Comparatie cu LED, lamborghini si logan ma face sa zambesc. Compari mere cu pere, e complet irelevanta analogia.

Cu Puthre discutam. Despre magazine. Si SSL. Si comparatia mea este extrem de relevanta.
    Daca ditamai amazon nu isi face probleme ca cineva intercepteaza http-ul lui Merkel ca sa-si ia lubrifiant anal, de ce s-ar ingrijora Altex din Romania? Sau eMag?
    Din punct de vedere al privacy-ul? Sa fim seriosi. Daca ai SSL pe pagina de login, cont user, etc, e superb. Restul paginilor din site trebuie sa ZBARNIE.

In schimb viteza de incarcare a paginii e extrem de importanta, pentru USER cat si pentru SEO. 2 factori extrem de importanti. Bonus link-uri si redirect, scadere de trafic, pierdere de page rank.
    Daca nu mi se incarca site-ul in 5-6 secunde, cum s-a intamplat pe jingle, il inchid si deja sunt in alta parte.
    Ok, sa-ti raspunda puthre atunci.

Jingle are cateva milioane de produse, nu mai compara. Nu e amazon, merge super bine pt ce are si ce stie (totul pe un server, nu 100, nu CDN). Sa-mi arati magazin in ro, sau chiar afara sa aiba functionalitatile lui jingle (sau macar de search). Trebuie doar cache, la care se joaca puthre acum si e rapid. Eu lucrez acum la 1 milion produse+ 1000 vendori, iti arat testul final, cu si fara ssl, si vorbim atunci.

Suntem pe aceeasi "lungime de unda" cu utilitatea ssl pentru diverse site-uri, dar pentru viteza + redirect, nu suntem. Nu pierzi mai nimic la redirect, iar viteza de incarcare cu https nu te incurca cu 1-2 secunde. Nu stiu de unde ai tu datele astea, dar da-mi sa vad.

Comparatiile cu amazon sau wallmart sunt complet nepotrivite. Magazinele din ro nu se ridica la nivelul lor ever: user, db, produse, categorii, filtre, etc, deci nu-si are sensul. Hai sa ramanem pe plaiuri mioritice si sa discutam estenta: e sau nu util pt user?

Viteza de incarcare , ssl si altele sunt la fel de importante, dpdv valoare. Doar ca boot-ul lui google, nu face diferenta intre 1.1 sec si 1 sec, deci nu pierzi nimic, doar castigi: trust!

Daca esti baiat destept te prinzi de "pleasca" cu https

Daca vrei, o sa fac un tutorial pentru instalare SSL simplu si EV, cu testele aferente saptamana asta si o sa-l postez pentru analiza. Sau astepti sa termin shopul cu 1 milion produse + 1000 vendors si testam pe el.

----------
    La victoria faci o confuzie. Victoria ca si Ralph, NU SE VAND in alte magazine online, decat LA EI. Victoria? Este in top magazine de brand, nu vrei sa stii ce volum de comenzi au online. (e facut si administrat din Romania )

Targetul VS este US nu RO, dar fac shipping direct si in RO. Asta nu inseamna ca-si bat capul cu RO, cum nici Amazon sau alte magazine de brand nu se incurca. Iti dau un exemplu simplu, ca sa intelegi ce zic: vezi ce design ai tu la amazon sau wallmart si ce design au ei de fapt RO? Who is ro?

Banuiesc ca tu ai amazonul asta:

Sau Nu?

Amazon este un mamut, nu se poate schimba asa usor, au nevoie de ani, de strategie pe tot globul, de enorm de multe resurse investite. Nici macar alibaba nu este atat de complex ca amazon. Deci hai sa eliminam amazon din ecuatie, si sa vorbim de lucruri mai pamantesti
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th September 2014 la 22:32.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Astept cu interes un test cu magazin plin de produse, cu SSL vs fara SSL. Chiar sunt curios. Cu cel putin o rata de 100 accesari pe secunda.

Vrei sa-mi zici ca pentru magazinele din RO cu sute/mii de comenzi pe zi, nu conteaza viteza de incarcare, factor de care sunt convins ca depinde intr-o oarecare masura rata de conversie? 2-3% la nivel de sute/mii de comenzi pe zi poate sa fie diferenta intre a avea emag profit sau nu.

Si bine ca ai zis de viteza 1-2 secunde iar, ma intreba Puthre de unde am scos-o . Hai sa vorbim de lucruri pamantesti, emag, pcgarage, altex. Nici ei nu au prins pleasca inca
    Ultima modificare făcută de Butcher; 8th September 2014 la 22:31.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Optimizat pentru o anumita operatiune, nu inseamna ca nu mai consuma resurse ci doar ca e mai eficient.
    Nu intelegem securitate si privacy. Nici noi, si nici amazon care sunt un chiosc de cartier dupa cum toata lumea stie.

Dar loginul e criptat

https://www.amazon.co.uk/
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cred ca ai trecut de curand pe HTTPS, pentru ca ai page rank 0. Ai simtit vreo scadere de trafic, repozitionare in SERPS, etc.?
    Ca si cum n-ar fi fost.

dar timpul de incarcare pe prima chestia accesata...
    Timpul de raspuns la jingle este complet necorelat cu http / https.
    Pentru nivelul de incarcare si faptul ca iti cauta si descarca in ordinea relevantei 60 din peste 3.5 milioane de produse, se descurca binisor. Daca as scoate https ar fi exact la fel (si stiu asta pentru ca initial a fost fara).
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

In google e indexat: http://www.amazon.co.uk

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

In google e indexat: http://www.amazon.co.uk
    Momentan acolo e setat canonical. Insa dupa cate vezi, se pregatesc.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th August 2013, 16:14
  2. Google interzice site-urile automatice
    De danP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2011, 22:46
  3. Google penalizeaza site-urile inactive?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th October 2007, 13:00
  4. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00
  5. Google verifica manual site-urile
    De Cristian Mezei în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •