Postat în original de
Spike
la mine e asa:
-2.04
-2.12
Ok, sa presupunem ca mi-a facut browser cache, oricum sunt 0.10 sec
Exista o confuzie majora cu privire la articolele in engleza si mai ales la analize, pe care incerc sa o explic de ceva timp, dar nu am succes. Analizele pentru .com sunt ale lor, noi avem altele. Noi avem NET, printre cele mai bune/mari viteze la internet din LUME.
Faptul ca cineva spune ca viteza de incarcare conteaza, nu se refera la 0.1 secunde sau la 1 secunda, pentru ca google nu e prost. Utilizatorul nu o simte in RO. Nici google nu o vede ca o problema.
Nu conteaza ca am 2 secunde sau 3 secunde, e posibil sa conteze daca am o diferenta intre 4 secunde si 50 de secunde, dar mai rar pe la noi. Viteza la net compenseaza de multe ori problemele cu platforma/server.
Eu fac eforturi sa duc un magazin cu 300.000 produse la sub 0.5 secunde, viteza de incarcare, inclusiv filtre. Dar o fac pentru mine, vizitator, nu pentru Google.
Nu cred ca vizitatorul poate observa diferenta de incarcare a unui site de la 0.5 secunde, fata de 1.5 secunde. Iar viteza de incarcare nu a fost niciodata un factor de "conversie".
----------------
Off: Am scris mai sus ca nu e cazul pentru "mania tigailor gratis". A zis google de SSL! Si ce daca? Cine avea SSL are si avem, cine nu, trebuie sa inteleaga ca mai are inca 99% probleme de rezolvat pana la SSL si abia atunci sa-si bata capul cu SSL.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th August 2014 la 11:39.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.