Rezultate 1 la 10 din 87

Subiect: New! Google recompenseaza site-urile securizate

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Spike Vezi Post

Comparatie:
    - WebPagetest Test Details - Dulles : http://www.pcgarage.ro/ - 08/08/14 07:54:24 vs
    - WebPagetest Test Details - Dulles : https://www.pcgarage.ro/ - 08/08/14 07:54:32

Rezultate (in varianta https fata de http):
    First Byte: +0,5s
    Start Render: +1,2s
    Time (fully loaded): +2,1s
    la mine e asa:

-2.04
    -2.12

Ok, sa presupunem ca mi-a facut browser cache, oricum sunt 0.10 sec

Exista o confuzie majora cu privire la articolele in engleza si mai ales la analize, pe care incerc sa o explic de ceva timp, dar nu am succes. Analizele pentru .com sunt ale lor, noi avem altele. Noi avem NET, printre cele mai bune/mari viteze la internet din LUME.

Faptul ca cineva spune ca viteza de incarcare conteaza, nu se refera la 0.1 secunde sau la 1 secunda, pentru ca google nu e prost. Utilizatorul nu o simte in RO. Nici google nu o vede ca o problema.

Nu conteaza ca am 2 secunde sau 3 secunde, e posibil sa conteze daca am o diferenta intre 4 secunde si 50 de secunde, dar mai rar pe la noi. Viteza la net compenseaza de multe ori problemele cu platforma/server.

Eu fac eforturi sa duc un magazin cu 300.000 produse la sub 0.5 secunde, viteza de incarcare, inclusiv filtre. Dar o fac pentru mine, vizitator, nu pentru Google.

Nu cred ca vizitatorul poate observa diferenta de incarcare a unui site de la 0.5 secunde, fata de 1.5 secunde. Iar viteza de incarcare nu a fost niciodata un factor de "conversie".

----------------

Off: Am scris mai sus ca nu e cazul pentru "mania tigailor gratis". A zis google de SSL! Si ce daca? Cine avea SSL are si avem, cine nu, trebuie sa inteleaga ca mai are inca 99% probleme de rezolvat pana la SSL si abia atunci sa-si bata capul cu SSL.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th August 2014 la 11:39.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Spike este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Posturi
    36
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Iar viteza de incarcare nu a fost niciodata un factor de "conversie".
    Eu, din contra, am vazut peste tot ca se insista asupra vitezei de incarcare a paginilor, motivandu-se faptul ca scade conversie pe masura ce creste timpul de incarcare.

2 exemple gasite la repezeala:

Dar sunt zeci de teste/studii disponibile pe net. Evident, multi detinatorii de CDN-uri, printre altii, insista cu aceste studii ca sa-si vanda serviciile, dar asta nu inseamna ca rezultatele nu sunt reale.

Si tind sa te contrazic si in legatura cu Internetul din Romania: faptul ca viteza este foarte buna la noi in tara o vad ca pe un dezavantaj pentru cei care implementeaza HTTPS, nu ca pe un avantaj. Astfel, romanii sunt obisnuiti ca paginile .ro sa li se incarce instant sau super rapid si vor observa orice incetinire, fie ea si de 1-2 secunde (cel putin pe desktop, cu o conexiune pe "fir").

Anyway, in viitor si HTTPS-ul va fi mai performant, Google lucreaza de ceva timp la SPDY si rezultatele arata destul de bine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th August 2013, 16:14
  2. Google interzice site-urile automatice
    De danP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 14th January 2011, 22:46
  3. Google penalizeaza site-urile inactive?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th October 2007, 13:00
  4. Google Adsense Pentru Site-urile In Romana?
    De Stelian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th March 2006, 10:00
  5. Google verifica manual site-urile
    De Cristian Mezei în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •