Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Daca cineva ofera ceea ce caut perfect! Am dat un click si am gasit ce cautam. Rapid si simplu.
bun, de acord cu tine aici si atunci:

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Ca sa gasesti : "VW passat cc din 2009 cu dublu climatronic culoare albastru cu jante spitate" este extrem de complicat si necesita ceva timp sa navighezi, filtrezi, etc. Sunt sanse sa nu existe, dar ghici ce? Google o sa spuna: nu am rezultate pentru "VW passat cc din 2009 cu dublu climatronic culoare albastru cu jante spitate", incearca asa: ...!
eu asta vreau! "VW passat cc din 2009 cu dublu climatronic culoare albastru cu jante spitate". daca google nu-mi gaseste asa, atunci revin la keywords: "vw passat cc" si caut ce imi trebuie. cu alte cuvinte care e adaptarea? daca e prea long tail e posibil sa nu-mi gaseasca, nu? pai atunci revin la cautari generale si caut manual printre anunturi. Practic google ne-a cam educat asa si cred ca dureaza inca 15 ani sa ne schimbe obiceiurile (glumesc, doar ca omul invatat intr-un anume fel, se dezvata mai greu)

Oricum eu nu pricep un lucru in acest moment: daca spre exemplu scriu pe google "televizor LED" de ce motorul de cautare nu-mi arata magazine si imi arata articole. Asta e relevanta? De unde stie el ca vreau sa citesc articole? Intreb pentru ca pana pe data de 4, afisa magazine, acum articole sau linkuri de youtube. (asta e valabil pe nisa mea dar am dat un exemplu cu tv ca sa se inteleaga mai usor)