Postat în original de
Nichita
Reinvii topicul pentru o informatie noua legata de disavow:
Even if you use a disavow file to remove links, Google may not process them if they don't see you making a serious manual attempt at removing those links.
The disavow tool should be used primarily if you have done everything you can to remove an inorganic link and still cannot get the link removed. If you are primarily disavowing links and not trying to remove them, your reconsideration request may not be successful.
Google May Not Accept Your Disavow File If You Don't Manually Try To Remove Links
Cred ca se intelege gresit, sau este o exprimare gresita.
Disavow si reconsideration, sunt doua aspecte diferite.
Cand trimiti Disavow, anulezi acele link-uri.
Cand faci reconsideration, se presupune ca ai incercat prin toate metodele, inclusv disavow sa scapi de acele link-uri junk. Atunci ei considera ca "meriti" sau nu, sa-ti ridice penalizarea.
Altfel, fraza de mai sus e ciudata. Cum poate google sa stie ca tu ai incercat (manual) sa scoti anumite link-uri? Nu are cum.
(poate doar la "retele", unde el stie ca sunt in reteaua ta si nu le-ai scos.)
Deci, e o confuzie intre disavow si reconsideration, sau nu-mi dau eu seama, cum stie google ca tu ai incercat sa scoti 1000 root manual si nu ai reusit.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.