Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Promovez un concurs

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    23

Implicit Promovez un concurs

Am o problema. Am scris niste articole pt un concurs si am nevoie de vizite unice la acestea- exclus vizite platite, sunt descalificata.
    Ca sa mai stimulez vizitarea articolelor, am organizat la randul meu un concurs, dar dupa o perioada am epuizat canalele de promovare si vizitele mele unice s-au oprit. Nu si ale concurentilor, care ma pot declasa oricand.
    Am promovat concursul meu pe Facebook, chiar cu boost post, pe un site de concursuri, pe la prieteni, etc, si am ramas fara idei.
    Astept idei...se ofera cineva?

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    21

Implicit

Sper să nu greșesc, este vorba de Orkestra? Dacă da, atunci slabe șanse să câștigi un premiu, mai ales acolo unde se oferă bani. Sunt multe persoane care trișează. Eu particip doar pentru premiul garantat. Poți să organizezi un concurs cu premii foarte mari, dar având în vedere că mai sunt trei zile, nu ai posibilitatea să îl promovezi așa cum trebuie.

Mika79 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th August 2013
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    39
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    Sper să nu greșesc, este vorba de Orkestra? Dacă da, atunci slabe șanse să câștigi un premiu, mai ales acolo unde se oferă bani. Sunt multe persoane care trișează. Eu particip doar pentru premiul garantat. Poți să organizezi un concurs cu premii foarte mari, dar având în vedere că mai sunt trei zile, nu ai posibilitatea să îl promovezi așa cum trebuie.
    Da, despre ei e vorba. Deci am folosit multe instrumente: boost post pt un articol, concursul, dar nu ma simt sigura pe situatie. Cum fac ceilalti ca au atat de multe vizite? Adica verific un blog cu alexa si imi da ca are trafic mic, dar castiga premii multe si mari.
    La premiul garantat nu ma mai bag, e prea tarziu si nu mai am timp. Succes! Si daca e sa fie toate aranjate, ma aleg cu experienta.
    Dar daca sunt alte idei de promovare, le ascult cu drag.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum imi promovez site-ul ?
    De Yahweh în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th July 2013, 14:51
  2. Cum promovez un forum !?
    De MaXz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2012, 15:16
  3. Cum promovez un site?
    De Best4Nails în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 8th August 2011, 13:10
  4. N-am unde sa promovez
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 19:05
  5. vreau sa promovez
    De bdumitrescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th September 2007, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •