Sal!
Am 14 site-uri care trebuie optimizate si promovate sa ajunga pe primele 3 pozitii in google dupa o lista de cuvinte cheie.
Caut pe cineva care se pricepe sa faca asta prin tehnici white.
studioactivcybnet@yahoo.com
Sal!
Am 14 site-uri care trebuie optimizate si promovate sa ajunga pe primele 3 pozitii in google dupa o lista de cuvinte cheie.
Caut pe cineva care se pricepe sa faca asta prin tehnici white.
studioactivcybnet@yahoo.com
Ultima modificare făcută de Krumel; 13th September 2007 la 11:39. Motiv: Pentru Black vezi alte forumuri.
Cred ca trebuia sa discuti cu un SEO ist inainte de a executa 14 site-uri pentru a stabili cu el(ea) strategia de navigare, arhitectura reguli privind continutul etc.
Mi se pare irealizabil (aproape indecent) sa ceri ca 14 site-uri gata facute sa fie promovate dupa o lista de cuvinte cheie pe care o dai tu si sa fie pe primele 3 locuri in Google Cred ca nici Aaron Wall nu si-ar lua raspunderea. Sau poate ma insel eu.
Ultima modificare făcută de Seo_clean; 13th September 2007 la 13:31.
Entrepreneurship & business research
Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.
un bun inceput ar fi sa dai linkurile catre ele, sa vedem cum se afla acum.
100 de euro pe cuvant cheie, 14 site-uri fiecare cu minim 3 cuvinte cheie... s-ar face bani frumosi
psyche, daca-ti tranteste printre ele un travel, mp3, free ringtones sau altul de acelasi gen, iti blestemi zilele. Nu poate sa-si asume nimeni o optimizare pentru cuvinte cheie pe care nu le cunoaste. Indiferent de site.
4 siteuri si un cuvant comun de indexat...si inca nu am baut nimic
dar cum vine aia?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)