Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cum promovez un forum !?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit Cum promovez un forum !?

Salut, nu va speriati nu creez un nou seopedia, e doar un forum integrat in unul din site-urile mele, nisa in cauza este " moda ". Inainte sa incep am ceva intrebari pentru voi :

- Cum ar trebui sa ince ? Scriu eu cate 5 - 10 topic-uri cu diferite account-uri la fiecare categorie ?!
    - Este indicat sa am rabdare sperand ca cineva va scrie ceva totusi ?

Astept parerile voastre, cu siguranta pe multi de pe forum o sa ii ajut aceste informatii.
    PS : nu am stiut unde sa postez acest topic, rog un moderator sa il editeze in cazul in care nu e ok.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu era bai nici daca incercai sa concurezi seopedia Pana la urma... sprijinim orice initiativa.

Ca idee, imi place cum gandesti si probabil ca ai vazut ca multe din cautari au inclus si "forum" in ele, asa ca poti profita foarte mult.

Ca prim pas, mai intai vezi de studiul cuvintelor cheie ca sa poti stabili mai bine categoriile.
    Abia apoi incepi cu posturile.

Usor nu o sa fie dar sigur te descurci.
    Problema nu e cu forumul ci cum sa convingi oamenii sa posteze.

Mi-a placut in veselie asta.

Inca o recomandare care sper sa te ajute
    Chit ca pluginurile pt forum au cam scazut in defavoarea celor pt blog
    Aproximativ 55.800.000 (de) rezultate
    Aproximativ 251.000.000 (de) rezultate
    ai totusi destule care sa te ajute sa dezvolti un forum bun.

Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Trebuie sa tii cont de faptul ca nimeni nu isi va face cont si nu va posta pe un forum gol. Pe nisa ta exista o gramada de forumuri concurente deci pune-te in locul utilizatorului: daca ai avea 5 alternative de forumuri cu activitate, ti-ai mai face cont pe unul cu 10 posturi?

Cel mai indicat ar fi sa faci o lista cu subiecte de discutie cu subiecte interesante legate de nisa ta si sa ii dai bice. Iti poti face tu cateva conturi, poti plati pe cineva sau poti apela la niste prieteni. In forumul din semnatura mea primele 200 - 300 de posturi au fost de umplutura dupa totul a inceput sa mearga de la sine. Ce-i drept concurenta e foarte mica.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Problema mea nu e plugin-ul, am aproape tot gata pregatit. Sunt curios cum pot sa "trimit" vizitatorii site-ului pe aceasta noua categorie.
    Forum-ul a fost si va fi ceva foarte util si indragit de lume.

Avand in vedere target-ul urmarit de mine, sunt sigur ca poate fi realizat ceva frumos. Dar cum bine stiti e mai greu inceputul.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Este foarte greu sa ridici un forum, eu am 2 forumuri, mie mi-au trebuit 2 ani sa fac astfel incat forumul meu sa aiba mai multe de 5 posturi pe zi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Trebuie sa tii cont de faptul ca nimeni nu isi va face cont si nu va posta pe un forum gol. Pe nisa ta exista o gramada de forumuri concurente deci pune-te in locul utilizatorului: daca ai avea 5 alternative de forumuri cu activitate, ti-ai mai face cont pe unul cu 10 posturi?

Cel mai indicat ar fi sa faci o lista cu subiecte de discutie cu subiecte interesante legate de nisa ta si sa ii dai bice. Iti poti face tu cateva conturi, poti plati pe cineva sau poti apela la niste prieteni. In forumul din semnatura mea primele 200 - 300 de posturi au fost de umplutura dupa totul a inceput sa mearga de la sine. Ce-i drept concurenta e foarte mica.
    Am remarcat, ca indiferent de concurenta. Calitatea conteaza.. daca aduci ceva frumos, poate nu o sa ai sute de mii de vizite din primele 6 luni, dar ai oricum de castigat. Momentan o sa incep cu aceste topic-uri, vedem pe viitor.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Max
    Fie printr-un banner pe site, fie cu un widget care afiseaza ultimele posturi din forum pe pagina principala sau alte care nu tin de forum.
    La o adica, daca platforma permite, poti pune si manual link spre cele mai incitate subiecte de pe forum.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Este foarte greu sa ridici un forum, eu am 2 forumuri, mie mi-au trebuit 2 ani sa fac astfel incat forumul meu sa aiba mai multe de 5 posturi pe zi
    Asa cum am discutat cu tine si puthre, nu apelez la persoane pricepute precum voi 2, deoarece fiecare are propriul interes. Stiu ca e greu, dar daca nu te apuci niciodata, nu o sa ai niciodata convingerea ca e greu.

Am sa incerc, si cred ca nu ma costa nimic, inafara de cateva ore bune de munca. Tot rau spre bine cred eu .. tot ce doream sunt cateva idei de inceput. Multumesc tuturor oricum pentru informatii.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @Max
    Fie printr-un banner pe site, fie cu un widget care afiseaza ultimele posturi din forum pe pagina principala sau alte care nu tin de forum.
    La o adica, daca platforma permite, poti pune si manual link spre cele mai incitate subiecte de pe forum.
    Interesanta idea cu link-urile, o am in vizor.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Asa cum am discutat cu tine si puthre, nu apelez la persoane pricepute precum voi 2, deoarece fiecare are propriul interes. Stiu ca e greu, dar daca nu te apuci niciodata, nu o sa ai niciodata convingerea ca e greu.
    Stai linistit, nu am nici un interes, am dat sfaturi si concurentilor directi, apoi tu nu imi esti concurent, eu doar impartaseam din experienta, de ex eu aveam widget cu ultimele comentarii pe site-uri ce depasea 10.000 unici pe zi , la sfarstiul fiecarui articol un mesaj cu link de genul comenteaza acest articol pe forum, forumul avea peste 1000 unici pe zi si nu reauseam sa depasesc 5 comentarii pe zi.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @Max
    + in momentul in care faci un tutorial pe site (sau tip[s] etc), fa trimitere pe forum pentru a-l vedea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum promovez un site?
    De Best4Nails în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 8th August 2011, 12:10
  2. Cum pot să promovez cuvinte cheie omonime?
    De cbogdan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th July 2011, 10:18
  3. N-am unde sa promovez
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 18:05
  4. vreau sa promovez
    De bdumitrescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th September 2007, 16:11
  5. Ok cu un site sa il promovez merge dar cu un Blog ceva trucuri ?
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2006, 14:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •