Nu este nici un conflict, este doar o confruntare de pareri.
Deja am primit semnale ca multi scot linkurile din directoare de articole nu numai din directoare web. De ce? Daca sunt prea multe linkuri care ies de pe un domeniu, siteul respectiv devine suspect pentru vanzare de linkuri asa ca poate dauna un link de pe siteul respectiv. Care este rezolvarea? Incerci sa schimbi ceva ca siteul sa nu intre in aceasta categorie de site compromis. Vorbim despre o resursa gratuita de backlink, asa ca este normal ca toata lumea sa doreasca sa beneficieze de ea cu cat mai putina munca, dar astfel riscul este mare sa faci resursa respectiva praf si sa nu mai beneficieze nimeni de ea. Ce se intampla atunci? Lumea se muta pe un alt site pe care il transforma intr-o ferma de linkuri de proasta calitate si iara merge mai departe? Intrebarea este cine are de pierdut aici? De ce lumea asteapta ca doar cativa oameni sa dea totul iar altii doar sa beneficieze? Eu prefer oricand sa dau oricui 2 articole de cate 500 de cuvinte pe un blog bun pentru un singur link in primul articol pentru ca astfel stiu ca linkul va veni dintr-o sursa buna, nespamata etc. De ce sa nu pot transforma directorul de articole intr-un mediu puternic unde linkurile sa aiba mai multa valoare decat un loc de care abuzeaza toata lumea?
Un link gratuit este un link gratuit, nu se compara cu un link de pe o pagina cu pr mare, dar totusi trebuie sa facem diferenta si intre linkurile gratuite. Daca vine de pe un director de articole de care avem grija ea va ramane relativ buna, daca cineva abuzeaza de acel director calitatea scade. Personal recomand tuturor celor care au directoare de articole sa incerce sa se ridice la un alt nivel si sa ceara doua articole in loc de un singur articol si astfel isi asigura viitorul directorului. Lumea trebuie sa invete ca si un lucru gratuit poate fi valoros daca ai grija de ea. Prefer sa am mai putine articole si mai putine linkuri externe decat mai multe articole pline cu linkuri si implicit site penalizat.
Stie careva daca pe activinfo.ro si addsite.ro mai accepta articole? Am inscris de ceva timp, le-am scris si e-mail sa-i intreb daca sunt probleme insa nu am primit raspuns.
O lista mai "proaspata" cu directoare de articole unde as putea sa gasesc?
Multumesc,
dar vezi, ca si pentru link-ul acela gratuit se consuma ceva resurse..trebuie sa scrii un articol, sa-l gandesti (sau sa platesti pentru asta) deci nu e tocami gratuit..!
Indiferent ca link-ul este platit sau nu, faptul ca vine dintr-o pagina cu PR mare asta conteaza cel mai mult.Cum il obtii..e o tehnica.Daca cumpar un link nu inseamna ca acel director nu mai vinde si in alta parte si nu devine si el la randul lui o ferma de linkuri.Youtube este o ferma de linkuri?Nu sunt multi care incarca acolo mici prezentari, filmulete?A fost cineva penalizat pentru asta?
Intr-un director de articole..daca sunt cititori si gasesc informatii utile acolo capata si PR, deci devine director cu autoritate..atunci de ce l-ar deranja pe Google ca din acel site pleaca linkuri in mai multe directii?
Normal daca sunt o insiruire de cuvinte cheie si pe fiecare cuvant link,normal ca asta trebuie penalizat, dar in rest atata timp cind link-ul pleaca dintr-o informatie bogata , un articol atragator, interesant ce nu e natural pentru Google?
De ce sa fiu penalizat..daca am o afacere si mi-o promovez pe mai multe site-uri de anunturi?Nu e ceva natural?Pentru ca vrea Google sa folosim numai Adword?
Poate e aiurea exemplu..vezi o femeie pe strada..superfrumoasa, cind esti barbat adevarat? daca mergi si-i spui "uite 1000 de euro si hai cu mine" sau daca reusesti sa o cuceresti printr-o vorba, un gest si ea vine cu tine? cind e mai "natural"?
Ultima modificare făcută de teodor98; 28th February 2014 la 08:22.
Youtube = daca stiu bine sunt linkuri nofollow, nu afecteaza pozitionarea cuvintelor cheie, poti avea cel mult trafic direct
Asa este si articolul costa bani si timpul petrecut cu verificarea articolelor costa bani, important este cat timp sau bani crezi ca merita sa investesti pentru a primi acel link. Restul este bla bla.
o initiativa care poate avea rezultate foarte bune, intrebarea este sunt doritori?
articole in asteptare din 14 ianuarie pe Posteaza - Director de articole, colegul Palaghianu mai presteaza?
Colegul palaghianu e disparut in neant de ceva vreme
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
vad ca pe forum se logheaza
Din cate am priceput, posteaza.info nu mai e al lui mr Palaghianu. Are idee cine e acum proprietarul?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)