Aveam o gramada de articole unice pe sitepedia .. putea sa anunte omu' ca le sterge, sa nu stau acum sa caut prin miile de articole din calculator sa vad pe care le-am publicat acolo![]()
Aveam o gramada de articole unice pe sitepedia .. putea sa anunte omu' ca le sterge, sa nu stau acum sa caut prin miile de articole din calculator sa vad pe care le-am publicat acolo![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Eu unul nu mai lucrez cu directoare de articole romanesti, nici pentru a diversifica profilul de link building. Daca in urma cu 2 ani puteai sa te bazezi numai pe articole din directoare pentru a obtine pozitii frumoase si stabile, se pare ca a apus vremea lor si consider ca riscul e prea mare pentru a mai aduce linkuri din directoare proiectelor care se vor serioase si durabile.
In plus, din ce in ce mai multe sunt parasite, spamate, iar altele nu mai exista.
In alta ordine de idei, cred ca ar iesi ceva frumos daca ne-am organiza si am crea noi un director de articole cu circuit inchis (doar pentru cei care au cont pe Seopedia, iar pentru restul... cu plata), pe care sa il sustinem fiecare cu linkuri si sa promovam acolo proiectele noastre si ale clientilor.![]()
Ultima modificare făcută de John; 9th February 2014 la 13:53. Motiv: edit
Mai, nu am nici o legatura cu sitepedia, DAR .... administratorul acelui site nu are nici o obligatie fata de nimeni, la urma urmei. Doar cei care administreaza asemenea tip de siteuri stiu cata bataie de cap este cu intretinerea unui director de articole. Iar daca omul a ales sa renunte la proiect, este strict treaba lui, nu cred ca trebuie sa dea vreo explicatie cuiva. Serviciul este oferit gratuit iar beneficiile unui backlink (cel putin pana la un anumit moment) acolo erau totusi incomparabile cu cei 5-10 lei platiti pentru scrierea unui articol. Oricum, in momentul in care pui un articol intr-un director, iti asumi riscul ca peste o perioada nu va mai fi online. Ca de altfel pe orice alt tip de site ati posta articolul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De acord, dar putea macar sa anunte inainte, dat fiind faptul ca suntem colegi, aici, pe forum. Nimic in plus. Oricum, a raspuns pe forum:
Invitatii gratuite director de articole PR3Salut,
Imi cer mii de scuze, dar nu mai am timp sa ma ocup de el si am primit cateva reclamatii ca unele articole sunt copiate de pe internet.
Pot oferi articolele inapoi tuturor celor care-mi dau PM cu username-ul lor, iar articolele vor fi trimise pe email-ul cu care s-au inregistrat.
Nu exclud posibilitatea sa pun inapoi site-ul sus daca gasesc pe cineva sa se ocupe de el.
LE: Am pus site-ul sus insa inscrierile sunt inchise pana voi verifica toate reclamatiile.
LE: Nu sunt absurd... si inteleg ca (in proportie de mult la suta) multe directoare/site-uri cad.
Salut, îmi mai cer o dată iertare pentru faptul că site-ul a fost jos 2-3 zile.
Nu am timp să citesc toate mesajele de pe forum, un simplu PM si eram notificat pe email ... astfel se rezolva mult mai repede.
Site-ul o să rămână sus dar caut pe cineva sa îl cumpere deoarece nu am timp sa îl mai administrez.
O seară bună,
Bălan Ionuț
O idee iti poate schimba viitorul...
Salutare.
Sunt de acord sa contribuim cu totii in a face un "director de articole" in care sa adaugam doar noi in circuit inchis. Conditiile insa, ar trebui puse de la inceput, iar doua din acestea cred eu ca sunt destul de importanta:
1. Pe langa articolul cu link postat in director, sa adaugam alte doua articole fara link in orice categorie din site.
2. Sa aducem cel putin un link catre directorul respectiv.
Astept si alte mesaje cu astfel de sugestii si sper ca putem construi ceva frumos.
Dragi colegi,
Incepand de astazi, advertoriale.info , directorul pe care il pastoresc, devine cu circuit inchis. Vor putea beneficia de serviciul pe care il ofer gratuit doar membrii seopedia, in urmatoarele conditii:
* Cei care au deja cont de editor vor putea posta in continuare fara restrictii.
* Toti ceilalti colegi vor putea deasemenea sa publice articole gratuit, cu conditia ca pe langa articolul cu link sa furnizeze inca alte doua articole fara link pe orice tema disponibila in categoriile siteului. (datorita faptului ca pagina de submitere a fost dezactivata, va rog sa folositi pagina de contact din site sau PM-ul, daca doriti sa ma contactati pe seopedia.
Evident, in aceste conditii perioada de aprobare si publicare a articolelor va fi de maxim 24-48 ore (in functie si de timpul liber pe care il am la dispozitie)
Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi minunata.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu ti-am dat negativ, nu mi se pare normal sa pui conditii doar pentru ca e situl tau, hostingul tau si timpul tau.
Sper ca si ceilalti colegi care nu au cont de autor sa ia atitudine.
Odata am trimis articol si a durat mai mult de 3h sa mi-l aprobi, desi erai online pe yahoo.
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)