Pagina 36 din 51 PrimulPrimul ... 26343536373846 ... UltimulUltimul
Rezultate 351 la 360 din 506

Subiect: Lista Directoare Romanesti de Articole

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Aveam o gramada de articole unice pe sitepedia .. putea sa anunte omu' ca le sterge, sa nu stau acum sa caut prin miile de articole din calculator sa vad pe care le-am publicat acolo
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Voi cu care/cate directoare ati lucrat bine in ultimul timp?
    Eu unul nu mai lucrez cu directoare de articole romanesti, nici pentru a diversifica profilul de link building. Daca in urma cu 2 ani puteai sa te bazezi numai pe articole din directoare pentru a obtine pozitii frumoase si stabile, se pare ca a apus vremea lor si consider ca riscul e prea mare pentru a mai aduce linkuri din directoare proiectelor care se vor serioase si durabile.

In plus, din ce in ce mai multe sunt parasite, spamate, iar altele nu mai exista.

In alta ordine de idei, cred ca ar iesi ceva frumos daca ne-am organiza si am crea noi un director de articole cu circuit inchis (doar pentru cei care au cont pe Seopedia, iar pentru restul... cu plata), pe care sa il sustinem fiecare cu linkuri si sa promovam acolo proiectele noastre si ale clientilor.
    Ultima modificare făcută de John; 9th February 2014 la 13:53. Motiv: edit

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post

In alta ordine de idei, cred ca ar iesi ceva frumos daca ne-am organiza si am crea noi un director de articole cu circuit inchis (doar pentru cei care au cont pe Seopedia, iar pentru restul... cu plata), pe care sa il sustinem fiecare cu linkuri si sa promovam acolo proiectele noastre si ale clientilor.

Eu sunt dispus sa il pun pe al meu la bataie pentru asa ceva.
    Daca mai sunt si alti doritori, cu atat mai bine.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Eu sunt dispus sa il pun pe al meu la bataie pentru asa ceva.
    Daca mai sunt si alti doritori, cu atat mai bine.
    Eu pot ajuta cu un link.

Am avut si eu ceva pe sitepedia. De rahat.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post

Am avut si eu ceva pe sitepedia. De rahat.
    Mai, nu am nici o legatura cu sitepedia, DAR .... administratorul acelui site nu are nici o obligatie fata de nimeni, la urma urmei. Doar cei care administreaza asemenea tip de siteuri stiu cata bataie de cap este cu intretinerea unui director de articole. Iar daca omul a ales sa renunte la proiect, este strict treaba lui, nu cred ca trebuie sa dea vreo explicatie cuiva. Serviciul este oferit gratuit iar beneficiile unui backlink (cel putin pana la un anumit moment) acolo erau totusi incomparabile cu cei 5-10 lei platiti pentru scrierea unui articol. Oricum, in momentul in care pui un articol intr-un director, iti asumi riscul ca peste o perioada nu va mai fi online. Ca de altfel pe orice alt tip de site ati posta articolul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Mai, nu am nici o legatura cu sitepedia, DAR .... administratorul acelui site nu are nici o obligatie fata de nimeni, la urma urmei. Doar cei care administreaza asemenea tip de siteuri stiu cata bataie de cap este cu intretinerea unui director de articole. Iar daca omul a ales sa renunte la proiect, este strict treaba lui, nu cred ca trebuie sa dea vreo explicatie cuiva. Serviciul este oferit gratuit iar beneficiile unui backlink (cel putin pana la un anumit moment) acolo erau totusi incomparabile cu cei 5-10 lei platiti pentru scrierea unui articol. Oricum, in momentul in care pui un articol intr-un director, iti asumi riscul ca peste o perioada nu va mai fi online. Ca de altfel pe orice alt tip de site ati posta articolul.
    De acord, dar putea macar sa anunte inainte, dat fiind faptul ca suntem colegi, aici, pe forum. Nimic in plus. Oricum, a raspuns pe forum:

Salut,
    Imi cer mii de scuze, dar nu mai am timp sa ma ocup de el si am primit cateva reclamatii ca unele articole sunt copiate de pe internet.
    Pot oferi articolele inapoi tuturor celor care-mi dau PM cu username-ul lor, iar articolele vor fi trimise pe email-ul cu care s-au inregistrat.

Nu exclud posibilitatea sa pun inapoi site-ul sus daca gasesc pe cineva sa se ocupe de el.

LE: Am pus site-ul sus insa inscrierile sunt inchise pana voi verifica toate reclamatiile.
    Invitatii gratuite director de articole PR3

LE: Nu sunt absurd... si inteleg ca (in proportie de mult la suta) multe directoare/site-uri cad.

ionutzz23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    196
    Putere Rep
    36

Implicit

Salut, îmi mai cer o dată iertare pentru faptul că site-ul a fost jos 2-3 zile.
    Nu am timp să citesc toate mesajele de pe forum, un simplu PM si eram notificat pe email ... astfel se rezolva mult mai repede.
    Site-ul o să rămână sus dar caut pe cineva sa îl cumpere deoarece nu am timp sa îl mai administrez.

O seară bună,
    Bălan Ionuț
    O idee iti poate schimba viitorul...

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Salutare.

Sunt de acord sa contribuim cu totii in a face un "director de articole" in care sa adaugam doar noi in circuit inchis. Conditiile insa, ar trebui puse de la inceput, iar doua din acestea cred eu ca sunt destul de importanta:

1. Pe langa articolul cu link postat in director, sa adaugam alte doua articole fara link in orice categorie din site.
    2. Sa aducem cel putin un link catre directorul respectiv.

Astept si alte mesaje cu astfel de sugestii si sper ca putem construi ceva frumos.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Dragi colegi,
    Incepand de astazi, advertoriale.info , directorul pe care il pastoresc, devine cu circuit inchis. Vor putea beneficia de serviciul pe care il ofer gratuit doar membrii seopedia, in urmatoarele conditii:

* Cei care au deja cont de editor vor putea posta in continuare fara restrictii.
    * Toti ceilalti colegi vor putea deasemenea sa publice articole gratuit, cu conditia ca pe langa articolul cu link sa furnizeze inca alte doua articole fara link pe orice tema disponibila in categoriile siteului. (datorita faptului ca pagina de submitere a fost dezactivata, va rog sa folositi pagina de contact din site sau PM-ul, daca doriti sa ma contactati pe seopedia.

Evident, in aceste conditii perioada de aprobare si publicare a articolelor va fi de maxim 24-48 ore (in functie si de timpul liber pe care il am la dispozitie)

Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi minunata.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Dragi colegi,
    Incepand de astazi, advertoriale.info , directorul pe care il pastoresc, devine cu circuit inchis. Vor putea beneficia de serviciul pe care il ofer gratuit doar membrii seopedia, in urmatoarele conditii:

* Cei care au deja cont de editor vor putea posta in continuare fara restrictii.
    * Toti ceilalti colegi vor putea deasemenea sa publice articole gratuit, cu conditia ca pe langa articolul cu link sa furnizeze inca alte doua articole fara link pe orice tema disponibila in categoriile siteului. (datorita faptului ca pagina de submitere a fost dezactivata, va rog sa folositi pagina de contact din site sau PM-ul, daca doriti sa ma contactati pe seopedia.

Evident, in aceste conditii perioada de aprobare si publicare a articolelor va fi de maxim 24-48 ore (in functie si de timpul liber pe care il am la dispozitie)

Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi minunata.
    Eu ti-am dat negativ, nu mi se pare normal sa pui conditii doar pentru ca e situl tau, hostingul tau si timpul tau.

Sper ca si ceilalti colegi care nu au cont de autor sa ia atitudine.

Odata am trimis articol si a durat mai mult de 3h sa mi-l aprobi, desi erai online pe yahoo.
    Retired

Pagina 36 din 51 PrimulPrimul ... 26343536373846 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista directoare web romanesti active
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th December 2018, 05:56
  2. o lista seo cu circa 700 directoare romanesti de 3 ani
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:54
  3. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9