Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Cum promovez un site?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Relax Best, chiar ai nimerit pe un forum extrem de prietenos.
    Ideea e ca ai pus intrebari prea generice, care solicita un raspuns extrem de lung.
    Adica la intrebari simple, primesti raspuns la obiect, fara sa fie nevoie sa platesti.
    Personal, asa cum am ajutat la preselectia pentru Arena Ursilor | Online Entrepreneurship acum 2 saptamani (23 de proiecte care doreau finantare, super-documentate, oameni care s-au straduit), te pot ajuta si aici cand timpul permite.
    Chit ca nu obisnuiesc sa "imi caut clienti" aici, preferand sa ajut, in semnatura mea gasesti link la o sc specializata pe servicii seo si mentenanta, cu date de contact.
    Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu vreau sa fiu rautacios insa aici nu e tpu sau mai stiu eu ce. Ai nevoie de ajutor? Ok, sunt sigur ca sunt destule persoane aici pe forum gata sa ti-l ofere, atat gratis cat si contra-cost (in functie de cerintele tale) dar vino cu intrebari pertinente si scrie corect (nu ca pe messenger).
    De altfel, un prim lucru pe care ai putea sa-l faci pentru a capata ajutor este sa publici adresa site-ului pe care vrei sa-l promovezi, numai asa ne putem face o idee asupra a ceea ce vrei tu. Nu ar trebui sa fie un secret atata timp cat un site are nevoie de vizitatori pentru a trai.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin! Pentru ca m-a facut curios doamna/domnisoara am cautat best4nails si am dat de pagina de facebook unde era trecuta si o adresa: Best4nails - Home - banuiesc ca asta e "site-ul" pe care vrea sa-l promoveze ("CONTRA COST"). Daca ma insel, scuzele mele!
    Din nou, nu vreau sa fiu rautacios (desi poate par) insa mai intai va trebui un site in adevaratul sens al cuvantului si apoi va ocupati de promovare.
    Ca sa nu spuneti ca nu ajut, incep eu cu cateva sfaturi:
    1. Alegeti un domeniu web ce are in componeta lui o expresie sau un cuvant cheie cautat in Google (ex.: unghiifalse, unghiicugel, etc.)
    2. Cumparati domeniu web cu extensia pe care o gasiti libera: .info, .com, .ro, .net, etc.(costa intre 3 euro si 35 de euro, in functie de extensie)
    3. Achizitionati un pachet de gazduire minim (costa vreo 5 ron/luna)
    4. Rugati pe cineva care se pricepe ori platiti pe cineva care se pricepe sa va creeze un site, mai degraba sa va instaleze un CMS, sa va puna o tema, eventual modificata un pic (un logo, culorile, un banner ceva). Eu recomand wordpress insa sunt multe alte posibilitati, depinde de dvs. si de cel cu care o sa colaborati.
    5. Dupa ce site-ul e gata incepeti sa-l promovati (comentarii decente pe bloguri, + o campanie adwords, etc.)
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

More than that... You should change your ID...

bbogdan81 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Posturi
    46
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Relax Best, chiar ai nimerit pe un forum extrem de prietenos.
    Ideea e ca ai pus intrebari prea generice, care solicita un raspuns extrem de lung.
    Adica la intrebari simple, primesti raspuns la obiect, fara sa fie nevoie sa platesti.
    Personal, asa cum am ajutat la preselectia pentru Arena Ursilor | Online Entrepreneurship acum 2 saptamani (23 de proiecte care doreau finantare, super-documentate, oameni care s-au straduit), te pot ajuta si aici cand timpul permite.
    Chit ca nu obisnuiesc sa "imi caut clienti" aici, preferand sa ajut, in semnatura mea gasesti link la o sc specializata pe servicii seo si mentenanta, cu date de contact.
    Succes
    Mersi de site

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

tot am citit pe forum ca unii stau si 12 ore pe zi pentru a-si promova un site, etc. inteleg ca la inceput e ceva de lucru, schimbi tema, mai schimbi ceva coduri, dar dupa 3 luni de la terminarea siteului ce se mai poate face? acuma articole nu ai cum sa scrii timp de 8 ore, inscrierea in directoare s-a cam terminat dupa 3 luni, deci ce altceva fac persoanele respective pt a-si promova siteul? mi se par ireale orele astea pt un singur site. poate daca ai mai multe siteuri/bloguri, atunci ai si mai mult de lucru, dar intre 8-12 ore pe zi pt un site mi se pare aproape de domeniul stiintifico-fantastic. si eu mai traduc articole din engleza, mai scriu din cand in cand insa mai mult de 2,3 ore pe zi nu am lucrat niciodata (inafara de schimbarea temei,lansarea siteului,reclama,backlinkuri, lucruri care se fac la inceput). imi explica si mie cineva ce fac persoanele respective 12 ore pe zi?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Probabil, pe langa inscrierea in directoare (care nu e o metoda extrem de stralucita de promovare, insa vorba aia, 1-2 backlinkuri in plus nu strica niciodata) se folosesc de guest posturi (care pot fi benefice daca sunt scrise pe bloguri pe aceeasi nisa), comunicate de presa sau participa la discutii pe forumuri, bloguri, etc. Altii sunt preocupati si de retelele sociale, se straduiesc sa-si construiasca un brand cu ajutorul facebook, twitter. Sunt o groaza de chestii pe care le poti face in 12 ore si care sa-ti aduca avantaje in promovarea unui site.

Depinde de profiul site-ului si scopul lui.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    tot am citit pe forum ca unii stau si 12 ore pe zi pentru a-si promova un site, etc. inteleg ca la inceput e ceva de lucru, schimbi tema, mai schimbi ceva coduri, dar dupa 3 luni de la terminarea siteului ce se mai poate face? acuma articole nu ai cum sa scrii timp de 8 ore, inscrierea in directoare s-a cam terminat dupa 3 luni, deci ce altceva fac persoanele respective pt a-si promova siteul? mi se par ireale orele astea pt un singur site. poate daca ai mai multe siteuri/bloguri, atunci ai si mai mult de lucru, dar intre 8-12 ore pe zi pt un site mi se pare aproape de domeniul stiintifico-fantastic. si eu mai traduc articole din engleza, mai scriu din cand in cand insa mai mult de 2,3 ore pe zi nu am lucrat niciodata (inafara de schimbarea temei,lansarea siteului,reclama,backlinkuri, lucruri care se fac la inceput). imi explica si mie cineva ce fac persoanele respective 12 ore pe zi?
    Depinde de site, depinde de care este tinta ta cu acel site, sunt site-uri care necesita modificari permanete in cod, se dezvolta, ai nevoie mereu sa optimizezi pe alte cuvinte cheie, si chiar scrisul de articole poate ocupa 12 ore zilnic, eu daca nu asa ea alte proiecte as scrie articole bine optimizate 12 ore pe zi.
    La mine un articol bine gandit, si optimizat, cu interlink-uri dureaza intre 1 si 3 ore.
    Eu de exemplu stau in fata computerului 8-12 ore zilnic, dar nu lucrez in tot acest timp la site-uri , mai citesc prin ziare, bloguri, pe forumuri, mai orbesc la telefon, mai arunc si un ochi la TV, probabil lucrez efectiv doar jumatate din timp, dar totusi am multe site-uri.
    PS: La mine la un site important nu am terminal sa contruiesc link-uri nici dupa 3 ani.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu cred ca se pune problema sa nu ai ce face 12 ore la un site. Daca as putea, as avea ce sa lucrez si 24 de ore la un singur site. Si e valabil pentru oricare din siteurile mele.
    Sunt multe lucruri care trebuie facute in continuu:
    • articole
    • link building
    • optimizare on-page
    • optimizarea reclamelor
    • optimizare ux pentru un bounce mai mic, page views mai multe
    • cresterea vitezei de incarcare
    • negocierea pt contracte de advertising
    • social media marketing
    • keyword research

Si daca iti mai ramane timp te poti gandi ce ai mai putea adauga pe site: un forum, o sectiune Q&A, mai multe functii etc.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Stiu site-uri la care lucreaza 3-4 oameni cate 8-12 ore
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

emilmarian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th June 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Inceara si ebook-uri. Gasesti pe net, o multime de resurse pentru a-ti promova site-ul.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. N-am unde sa promovez
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 18:05
  2. vreau sa promovez
    De bdumitrescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th September 2007, 16:11
  3. Ok cu un site sa il promovez merge dar cu un Blog ceva trucuri ?
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2006, 14:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •