6th August 2011, 04:02
2 out of 2 members found this post helpful.
E primul meu post aici. Bine v-am gasit. Cristian, Bucuresti. Este o intrebare deosebit de pertinenta si cele mai multe raspunsuri cred ca au fost bine venite pentru prietenul care a intrebat.
Am sa-mi spun parerea, va fi lung, ia-ti o cafea langa. Necesita multa munca si din punctul meu de vedere este crema a tot ce misca pe net. Sa stii sa faci astfel incat sa ''rupi'' 100K in Alexa. S-o faci elegant. S-o faci cu placere. Nu pentru bani, doar de placere...
Pentru ca sunt aici si pentru ca vreau sa nu ma intelegi gresit, recte ia uite-l si pe asta, cine o fi, de unde stie el, vreau sa-mi ierti indrazneala de a-ti spune simplu - stiu pentru ca am facut, fac si traiesc din asta.
Unde??? Ia sa vad!!!
Pai sunt multe dar cu voia adminului am sa-l scriu timid microjobs4all DOT info, cumparat acum 53 de zile - rank un milion si ceva in Alexa, rank 2 in google.
Acum stii si pot fi iertat de indrazneala, sunt aici ca sa dau nu sa iau, am invatat greu dar am invatat, poate e primul principiu de promovare care fir-ar el sa fie nu-l vad mai nicaieri aplicat prin Ro.
Eeeee, acum sa intram in amanunte.
Fii atent.
Nu am folosit mai nimic din ce e descris mai sus. In afara de un backlink puternic de pe alt site al meu...
Nu ma pricep la coduri....
Nu-mi place sa muncesc mult...pariu ca nici tie nu-ti place asta apropos de timpul petrecut....dar ador timpul petrecut sa merite...asta pentru tine daca iti numeri backlinkurile de doua ori pe zi...
Dar imi place sa scriu, unde ma duc scriu mult, ma amuza sa-mi exteriorizez personalitatea si chiar daca am 43 de ani fac nebunii mai mari ca unu' de 20.
Asta ar fi principiul doi combinat intr-o fraza : SCRIE astfel te detasezi de restul lumii, scrie din suflet, daca ai sa faci asta .... dat fiind ca suntem omuletzi cu personalitati unice ... vei creea ce altceva decat un BRAND.
Acel brand poate purta in spate 160 de bloguri cum se intampla in cazul meu, acel brand poate face minuni daca vezi tabloul intreg. It's up to you.
Exista un loc unde nu mai conteaza pe ce lume te afli, poti face acolo aproape orice, dar orice faci conteaza extraordinar...
Facebook.
Este singurul loc unde ma gasesti mai mereu, stau si socializez de drag si in general prietenii mei fiind ei curiosi vin si intreaba ce mai fac....
Oamenii vin la tine... te prinzi??? nu tu tragi de ei... asta e principiul 3 ... imi pare bine sa-ti atest banuielile legate de curiozitatea infinita a oamenilor si puterea retelelor sociale.
Pai doar nu stau toata ziua pe facebook...o sa zici... nu, nu stai, dar cat stai fa bine si uita de afaceri, rankuri, bloguri, bani, etc...
Dar te sfatuiesc sa ai habar de femei, sex, dragoste, animalutze, trenduri, masini, chestii ciudate, haioase, extravagante, ingrozitoare.... cum ma ocup si cu autodezvoltarea te-as sfatui ultima s-o lasi deoparte desi anima, atata, mareste curiozitatea oamenilor...
Si incearca sa devii pas cu pas un pic de erudit al locurilor de unde poti gasi poze, filme, citate, refrene, etc adecvate celor de mai sus...
Si cand rankul tau google pe facebook va ajunge la 3 poti creea amalgam cu de toate inclusiv paginile tale extraordinare.... poti si pana atunci dar doar nu exagera, pastreaza proportia de un link personal, 10 linkuri in alte directii, respectiv cele enumerate mai sus.
Acesta ar putea fi principiul 4 daca ma intrebi pe mine - nu confunda socialul cu propriul tau spatiu, nu-l polua, nu face spam mai mic sau mai mare pentru ca uite cum ia nastere principiul 5 acum pe loc...
Oamenii sunt atat de interesanti incat nu sunt asa de interesati de blogul, site-ul tau... cel putin nu de la inceput, nu face greseala sa crezi ca daca ceva pare interesant pentru tine va fi pentru toata lumea, unii pot casca plictisiti .. inclusiv la cuvintele mele aici, si pot zice ia mai du-te frate, ca ma plictisesti si bati campii, nu inteleg nimic... mai bine zi-mi ultima gagica cool sau ultimul banc ci boc si ma declar fericit... numai ca n-o sa-ti zica nimic, asta vor gandi ... iar e direct proportional cu gradul social, respectiv relatia ta cu respectivul ... uite
Deci principiul asta 5 nascut acum de mine aici adhoc ar fi un sfat simplu .. nu fi tentat sa crezi ca toti sunt interesati si mai ales daca observi tu intr-un final (bravo) ca nu misca nimeni .... CONTINUA adaptand si schimband fara pareri preconcepute gen ia uite-l si pe asta ce nu stiu cum e...
As continua dar uite cum mie frica ca apare principiul ...stai sa vad... 6
Nimeni nu sta aici concentrat la mine prea mult timp, ori s-a terminat cafeaua, ori cheful, ori suna telefonul, ori sexul e mai interesant, e vara, e timpul sa iesi, du-te frate si uita tot, traieste, respira, iubeste, fa-ti de cap, eu am plecat.
O zi buna
Cristian