Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Cum promovez un site?

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    30

Implicit

salut si eu am fost cam in aceeasi situatie cand mi-am facut primul blog. acum am doua si prin optimizare on page, link building si poastare de mesaje pe forum-uri dofollow am reusit sa ajung in prima pagina de google si sa am PR3 respectiv 2 la cele doua bloguri.deci se poate.eu lasam si cate un mesaj pe forum in anumite zile. dar oricum ideea este ca trebuie depusa ceva munca.ciao

castigionline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

E primul meu post aici. Bine v-am gasit. Cristian, Bucuresti. Este o intrebare deosebit de pertinenta si cele mai multe raspunsuri cred ca au fost bine venite pentru prietenul care a intrebat.

Am sa-mi spun parerea, va fi lung, ia-ti o cafea langa. Necesita multa munca si din punctul meu de vedere este crema a tot ce misca pe net. Sa stii sa faci astfel incat sa ''rupi'' 100K in Alexa. S-o faci elegant. S-o faci cu placere. Nu pentru bani, doar de placere...

Pentru ca sunt aici si pentru ca vreau sa nu ma intelegi gresit, recte ia uite-l si pe asta, cine o fi, de unde stie el, vreau sa-mi ierti indrazneala de a-ti spune simplu - stiu pentru ca am facut, fac si traiesc din asta.

Unde??? Ia sa vad!!!

Pai sunt multe dar cu voia adminului am sa-l scriu timid microjobs4all DOT info, cumparat acum 53 de zile - rank un milion si ceva in Alexa, rank 2 in google.

Acum stii si pot fi iertat de indrazneala, sunt aici ca sa dau nu sa iau, am invatat greu dar am invatat, poate e primul principiu de promovare care fir-ar el sa fie nu-l vad mai nicaieri aplicat prin Ro.

Eeeee, acum sa intram in amanunte.

Fii atent.

Nu am folosit mai nimic din ce e descris mai sus. In afara de un backlink puternic de pe alt site al meu...

Nu ma pricep la coduri....

Nu-mi place sa muncesc mult...pariu ca nici tie nu-ti place asta apropos de timpul petrecut....dar ador timpul petrecut sa merite...asta pentru tine daca iti numeri backlinkurile de doua ori pe zi...

Dar imi place sa scriu, unde ma duc scriu mult, ma amuza sa-mi exteriorizez personalitatea si chiar daca am 43 de ani fac nebunii mai mari ca unu' de 20.

Asta ar fi principiul doi combinat intr-o fraza : SCRIE astfel te detasezi de restul lumii, scrie din suflet, daca ai sa faci asta .... dat fiind ca suntem omuletzi cu personalitati unice ... vei creea ce altceva decat un BRAND.

Acel brand poate purta in spate 160 de bloguri cum se intampla in cazul meu, acel brand poate face minuni daca vezi tabloul intreg. It's up to you.

Exista un loc unde nu mai conteaza pe ce lume te afli, poti face acolo aproape orice, dar orice faci conteaza extraordinar...

Facebook.

Este singurul loc unde ma gasesti mai mereu, stau si socializez de drag si in general prietenii mei fiind ei curiosi vin si intreaba ce mai fac....

Oamenii vin la tine... te prinzi??? nu tu tragi de ei... asta e principiul 3 ... imi pare bine sa-ti atest banuielile legate de curiozitatea infinita a oamenilor si puterea retelelor sociale.

Pai doar nu stau toata ziua pe facebook...o sa zici... nu, nu stai, dar cat stai fa bine si uita de afaceri, rankuri, bloguri, bani, etc...

Dar te sfatuiesc sa ai habar de femei, sex, dragoste, animalutze, trenduri, masini, chestii ciudate, haioase, extravagante, ingrozitoare.... cum ma ocup si cu autodezvoltarea te-as sfatui ultima s-o lasi deoparte desi anima, atata, mareste curiozitatea oamenilor...

Si incearca sa devii pas cu pas un pic de erudit al locurilor de unde poti gasi poze, filme, citate, refrene, etc adecvate celor de mai sus...

Si cand rankul tau google pe facebook va ajunge la 3 poti creea amalgam cu de toate inclusiv paginile tale extraordinare.... poti si pana atunci dar doar nu exagera, pastreaza proportia de un link personal, 10 linkuri in alte directii, respectiv cele enumerate mai sus.

Acesta ar putea fi principiul 4 daca ma intrebi pe mine - nu confunda socialul cu propriul tau spatiu, nu-l polua, nu face spam mai mic sau mai mare pentru ca uite cum ia nastere principiul 5 acum pe loc...

Oamenii sunt atat de interesanti incat nu sunt asa de interesati de blogul, site-ul tau... cel putin nu de la inceput, nu face greseala sa crezi ca daca ceva pare interesant pentru tine va fi pentru toata lumea, unii pot casca plictisiti .. inclusiv la cuvintele mele aici, si pot zice ia mai du-te frate, ca ma plictisesti si bati campii, nu inteleg nimic... mai bine zi-mi ultima gagica cool sau ultimul banc ci boc si ma declar fericit... numai ca n-o sa-ti zica nimic, asta vor gandi ... iar e direct proportional cu gradul social, respectiv relatia ta cu respectivul ... uite

Deci principiul asta 5 nascut acum de mine aici adhoc ar fi un sfat simplu .. nu fi tentat sa crezi ca toti sunt interesati si mai ales daca observi tu intr-un final (bravo) ca nu misca nimeni .... CONTINUA adaptand si schimband fara pareri preconcepute gen ia uite-l si pe asta ce nu stiu cum e...

As continua dar uite cum mie frica ca apare principiul ...stai sa vad... 6

Nimeni nu sta aici concentrat la mine prea mult timp, ori s-a terminat cafeaua, ori cheful, ori suna telefonul, ori sexul e mai interesant, e vara, e timpul sa iesi, du-te frate si uita tot, traieste, respira, iubeste, fa-ti de cap, eu am plecat.

O zi buna

Cristian

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hehe, bine ai venit printre noi Cristian. Intr-adevar ai avut dreptate: a fost un raspuns luuung. Dar chiar daca fuse lung, chiar te-am citit cu placere. Scrii bine. Intr-adevar am auzit multe discutii potrivit carora social media este viitorul in materie de promovare: Facebook, twitter, reddit, mai nou Google cu al sau Plus. Desigur parerile sunt impartite, dar opinia ta este demna de luat in seama.
    O singura constatare: nick nameul tau nu mi se pare foarte feritit ales. Pare al unui pustan dornic de a face primii bani pe net. Nu stiu daca vrei sa iti dezvolti un brand in jurul acestui nume . Daca vei dori, poti oricand sa treci pe aici, http://forum.seopedia.ro/discutii-ad...-pe-forum.html , si sa soliciti schimbarea lui.
    In rest, un mare plus de la mine pentru raspunsul tau.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc RobyRoy pentru cuvintele tale frumoase de apreciere.

Nu, nu e nevoie sa schimbam nimic, castigionline este ok.

Tocmai am castigat (online) un prieten in plus.

Multumesc.

Cristian

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Bune indicatiile voastre insa, trebuie timp pentru asta. Am si eu o parere pe care de altfel am si reusit sa o aplic. Un website proaspat si mai exact, creat acum o luna. Un domeniu .ro si acelasi nume pe un domeniu .com, pe care l-am facut director Web. Site-ul este la profil. Iata ce am facut aproape zi de zi, timp de o luna si ce am realizat:

- Conturi pe retelele sociale importante
    - Am instalat Yoono, pentru Firefox. Acest addon, te tine conectat la retelele sociale si poate publica un articol sau o pagina la toate o data.
    - Am creat zilnic cate un articol din domeniul meu de activitate
    - Am publicat articolul in retelele sociale
    - Am dus cate un link din directorul proaspat creat, catre articole, pagini (nu chiar la toate)
    - De pe 3-4 site-uri (ale mele), am dus cate un link din articol sau pagina, de pe un cuvant cheie, catre site-ul nou.
    - Am avut in jur de 15 discutii pe bloguri din acelasi domeniu, unde am raspuns la subiect, nu aiurea.

Ce am realizat ! Practic, au fost doua proiecte, doua domenii .ro si doua .com (directoarele), cumparate in acelasi timp, poate la diferenta de 2 zile. La ultimul update de PR, am avut asa:
    -Domeniul la care am lucrat un pic: Page Rank de la 0 la 6
    -Fratele lui, la care nu prea am lucrat: Page Rank de la 0 la 3
    -Unul din directoare: Page Rank de la 0 la 2

Nu pot spune ca voi pastra nota Google, ar fi culmea insa, pot spune ca aceste 2 site-uri, vor creste incet, incet. Important este sa ai o constanta si un pic de timp. Nu Page Rank-ul te duce sus in cautari dar da o anumita incredere site-ului.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Poti folosi ping.fm (online) fara sa instalezi nimic in browser. Iti multiplica efortul dat fiind ca are mai multe retele sociale integrate si o autoritate mult mai mare.

Insa indiferent ce folosesti pe social ca si publicare, daca fiecare site social unde trimiti linkuri nu are autoritate in sensul ca nu ai o viata sociala. prieteni, etc este doar un bun inceput. Daca insisti cam 3 luni si treci pe la fiecare site din cand in cand vei primi cereri de prietenie, le gasesti in email, e rasplata insistentei tale in timp.

De atunci incolo totul creste logaritmic, twitter e primul care indexeaza apoi facebook si youtube, g+ este inca pe drum. StumbleUpon, Digg si Reddit sunt cele mai capricioase dar merita sa insisti.

Articolele trebuiesc urmarite si evident promovate diferit in functie de reactia vizitatorilor umani. Destul de dificil si prea agresiv un articol pe zi dar posibil.

Poti creea video pe baza articolelor si inscrie in youtube, dailymotion, vimeo, etc La fel, fiecare aduce un backlink de o mai mare sau mica autoritate in functie de rank.

De exemplu daca ai 100 de filme UNICE si ORIGINALE pe youtube castigi autoritate, pana la urma folosesti acelasi continut in doua directii ce mai tarziu se ridica una pe cealalta.

Succes

Multumesc

Cristian

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. N-am unde sa promovez
    De haos în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 18:05
  2. vreau sa promovez
    De bdumitrescu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th September 2007, 16:11
  3. Ok cu un site sa il promovez merge dar cu un Blog ceva trucuri ?
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th September 2006, 14:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •