2nd March 2011, 00:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu cred ca aceasta campanie publicitara iti va aduce mai multi vizitatori, prin faptul ca se poarta astfel de discutii mai mult decat prin complicatul proces vad/memorez adresa/intru cand ajung acasa. Nu cred ca ai luat in calcul toti factorii. Tu de fapt ii ceri potentialului tau vizitator pe blog urmatoarele:
-sa fie in Bucuresti (2.1 milioane indivizi si individe)
-sa se plimbe prin parc. (ai ramas cu 20% dintre potentialii clienti si asta pentru ca sunt foarte generoasa azi, 42.000) intr-un interval de 1-2 ore cand tu te antrenezi purtand un tricou inscripptionat (considerand ca toti bucurestenii se plimba prin parcul ales de tine 12 ore pe zi, tu acoperi 2 ore, 7.000. Adica esti in parc in acelasi timp cu ei)
-sa remarce tricoul
-sa prinda ideea, sa inteleaga mesajul tau.
-sa fie curios sa iti viziteze blogul
-sa tina minte pana ajunge acasa
-sa mai fie curios sa iti viziteze blogul si dupa ce ajunge acasa.
Si dupa ce imi ceri atatea... ce imi oferi?
Cred ca ai nevoie de mai mult decat doar adresa blogului pe un tricou ca sa faci trafic. Foloseste un slogan. Incearca ceva care intriga, poate reusesti sa ii faci sa te vorbeasca.
Incearca sa te organizezi impreuna cu ceilalti alergatori (sau cu alti bloggeri) sa alergati impreuna. Poate accepta sa poarte si ei cate un tricou de-al tau... sau faceti un tricou comun. Asa te alegi cu niste prieteni pe care ii vei inspira pentru ca vad ca tu esti foarte hotarat sa alergi in fiecare zi, si ii incurajezi si pe ceilalti sa vina si maine... ii incurajezi sa mai alerge inca 5 minute... inca putin, cine stie pana unde puteti ajunge?