Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 62

Subiect: Reclama pe tricou

Vipe Guest

Implicit Reclama pe tricou

In cateva zile voi iesi prin parcul IOR si Titan din Bucuresti pentru miscare...cam 1-2 ore pe zi(alergare etc.) asigurate in cazul in care nu ploua!

Treaba este ca nu ratez momentul si imi voi pune un tricou negru peste bluza pe care voi pune cateva reclame.
    In primul rand eu doresc doar sa imi pun adresa blogului meu in partea de sus-spate si atat.Locul ramas este destul de mare asa ca ofer la un pret pe care nu il stiu dar este foarte mic spatiul ramas.

Am mai discutat aceasta metoda de reclama asa ca propun la discutie acest aspect.Ma gandesc ca multe recl;ame nu au un efect dorit asa ca maxim 2 in fata si inca 2 in spate este de ajuns.Am spus ca ma ganedsc deci nu sunt sigur!
    Vrea cineva sa participe cu reclama pe tricou sau e o aberatie?
    Ultima modificare făcută de Vipe; 1st March 2011 la 15:55.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Aberatie in mod sigur, dar e bine ca ai vointa

Vipe Guest

Implicit

Am mai avut o astfel de campanie acum 2 ani insa slabut afisata.
    Toata treaba este ca aceasta metoda va avea efcicienta unu banner cumparat pe un site cu 1000 de vizitatori minim.
    Totul este ca daca blogul meu va creste in numarul de vizitatori din cauza acestei campanii vor fi persoane care vor dori.
    Scopul in cazul de fata este antrenamentul, ceea ce fac eu fiind doar o oportunitate de a face reclama!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Comparatia cu bannerul pe un site de 1000 vizitatori mi se pare total gresita. In parc publicul este altul, pe foarte multi ii poti scoate lejer din targetul tau, si anume pe cei ce nu folosesc internetul (copii, batrani).
    Pe langa asta, in parc exista sute de alte puncte de atractie, vizibilitatea este mult redusa fata de cea a unui banner pe un site, foarte putini se vor uita dupa un alergatr oarecare (in parc mai sunte poate alte zeci de oameni ce alearga) si se vor chinui sa descifreze ce scrie pe tricoul tau, dar si mai putini sunt cei ce nu vor uita asta pana acasa... De fapt aici e cea mai mare problema...

La urma urmei tu nu ai nimic de pierdut, poate doar banii pe 2-3 tricouri inscriptionate.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 1st March 2011 la 16:31.

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Auzi, incearca pe fiverr, poate iti da careva bani pentru bucata ramasa libera.

Vipe Guest

Implicit

Dupa cum spuneam, nu urmaresc sa merg in parc pentru a face campanie ci doar sa ma antrenez.Si cand spun antrenez inseamna sa ma antrenez in adevaratul sens al cuvantului de aceea in nici un caz nu imi voi inscriptiona 2-3 tricouri chiar daca mi se va cere pentru ca nu este cazul.
    Insa daca tot am inceput sa dezbatem fenomenul hai sa vin si eu cu ale mele: pui ca sunt batrani prin parc si copii care nu au treaba cu internetul.Gresit....este cam frig afara asa ca vor fi doar plimbareti(tineri)!
    In cazul in care vor iesii si batrani pentru ca se apropie primavara si este o ocazie buna sa prinzi un pic de aer curat in Bucuresti, ne gandim la faptul ca eu cand am spus ca vand spatiu pe tricou nu m-am referit la a vinde unui blog pentru ca chiar nu are mare efect ci ma gandeam la un magazin online de jucarii, de haine, de electronice etc. ma gandeam la ceva gen site-uri cu pastile de slabit pentru ca am vazut ca e batalie mare, ma gandeam la ...mai bine va puneti voi mintea la contributie si va dati seama ce ar merge!
    Nu am stabilit nisa,Rares, ca sa ne dam seama daca target-ul este bun!

A, uite un alt exemplu pentru cine si-ar putea cumpara reclama: sali de antrenament.Gandeste-te ca prin parc mai sunt oameni ce alearga!
    Ultima modificare făcută de Vipe; 1st March 2011 la 16:41.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    53

Implicit

Am inteles foarte bine ca nu asta e scopul tau.
    Ziceam de 2-3 tricouri pt ca nu cred ca vei alerga 2-3 zile la rand cu acelasi tricou

Cam acum 1 an de zile, ma gandeam si eu la ideea cu tricoul pentru unul din siteurile mele, dar nu am pus-o in practica.

Vipe Guest

Implicit

Da asa este...voi schimba tricoul sau il voi spala!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Teresanta ideea, mai ales cand faci cumparaturile de paste si stai la coada la casa (doar sa fie vreme de tricou).
    Oarecum offtopic: am inteles ca sunt "bannere magnetice" care se lipesc fara adezivi de masina (auto). Are idee cineva ce sunt si cine le fac?
    Mergi la discoteca: pui banner cu magazin de fashion, moda....
    Mergi la cumparaturi: pui banner cu magazin online de... multe.
    Mergi in vacanta la bran, pui banner cu link la turism in baile herculane.
    Merita incercat
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    36

Implicit

Ma gandisi eu de mult la asta da poate chiar o pun in practica, tricouri cu numele siteului oferite bonus clientilor... merita?
    M-as pricepe sa-mi fac si un desin mai deosebit pe ele, nu doar aruncat un nume de site acolo, asa ca sa il poata purta pe-afara, sa atraga priviri, poate ar merita investitia de 20-30 de lei!

Pagina 1 din 7 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclama MV
    De Hyuga în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th November 2010, 14:24
  2. Reclama prin sms
    De Addsite în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2009, 14:19
  3. Vrei un tricou gratis?
    De adson în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 11:41
  4. reclama pe google
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th August 2007, 20:35
  5. Cat costa o reclama?
    De Cristy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th October 2005, 18:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •