Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 62

Subiect: Reclama pe tricou

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca daca vrei sa faci o astfel de reclama prin tricouri, cel mai bine ar fi sa le dai moca. Romanilor le place asta. Oricum e greu sa iti faci reclama din cauza ca suntem bombardati cand mergem pe strada de bannere, de luminite, de tot felul de scrisuri incat ajungem la un monent dat sa nu le mai vendem.
    Faceti un test. Seara cand ajungeti acasa de la plimbare, de la serviciu sau din alta parte incercati sa faceti o lista cu lucrurile pe care le-ati vazut in reclame in ziua respectiva. O sa vedeti ca o sa fie foarte greu sa va aduceti aminte ca ati vazut o poza la Coca-Cola, dar sa va aduceti aminte numele unui site.
    Metode de promovare trebuie incercate mereu, dar trebuie sa investesti foarte mult timp in primul rand (sa alergi poate ani de zile sa aduci niste clienti pe site) si bineinteles bani (pe adidasi, pe tricouri si mai stiu eu ce).

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Absolut, moca!. O idee super ok.

Si AOL a facut asta pe timpuri (1993 - tricoul meu ingaurit de spalat de la AOL) cu promotii la kitul de conectare la americaonline pt windows 3.1 si separat versiunea pt DOS, pe diskete.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Efectul reclamei in offline catre online este minor, si nu este rentabil, o exceptie sunt concursurile, si altele de genul asta.
    Am facut un experiment l aun produs ce se promoveaza foarte intens la TV (pa cele mai mari posturi toata ziua), am optimizat o pagina despre produsul respectiv ce a a ajuns in pozitiile 2-3, efectul a fost 20-30 vizitatori unici pe acea cautare, partea interesanta ca acele cautari sau mentinut si dupa ce sa terminat promovarea la TV.
    Un prieten de al meu ce are o firma de we design si care nu se pricepe la se, are un parteneriat cu un post de radio importanta, si in schimbul serviciilor ii promoveaza firma si site-ul prin spoturi radio, omul are intre 5-15 unici zilnic.
    Tinand cont ca diferenta e audienta intre TV, radio si tricoul tau este uriasa, probabilitatea ca cei ce vad un spot TV sau aud unul radio sa fie lang aun computer si sa tina minte adresa este mai mare.
    Si tu ai vazut multe tricouri cu diverse firme, unele si cu adrese web, de cate ori ai intrat pe site-urile respective? Ei niciodata.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

pgpaul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Locaţie
    Simleu Silvaniei, Salaj
    Vârstă
    53
    Posturi
    40
    Putere Rep
    29

Implicit

Nici eu nu cred ca este eficienta reclama offline pentru online. Am distribuit 5000 de fluturasi in oras (in cutiile postale) acum 2 ani si nu am castigat mai mult de 100 de vizitatori in acea saptamana.

Vipe Guest

Implicit

Data viitoare gandeste mai bine inainte sa faci o campanie offline.
    Gresesti enorm.Romania in nici un caz nu a ajuns in stadiul in care reclama offline sa nu fie mai eficienta ca cea online!

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Gresesti enorm VIPE cu 30 lei prin adwords aduc aprox 100 de vizitatori pe site la mine in 24 h, si targhetati, din care 2-3 cel putin vor deveni clienti, chiar si mai mult daca te pricepi la adwords, iar tu cu 30 lei in offline nu cred ca ai sanse sa imi aduci un vizitator pe site.
    As face si un test tip pariu pe 1000 E dar nu prea avem cum sa verific eficienta unei campanii offline

Vipe Guest

Implicit

Mai si eu testez si spre multumirea voastra am sa va spun/vedeti si efectul.Acum hai sa nu ne mai contram ca nu acesta a fost interesul.
    lovelife, normal ca asa este ca tine.Ma intreb si eu oare de ce mai pun astia reclame prin oras, nu au auzit de internet?
    Nu au un om care se ocupa de publicitatea lor sau un intreg departament?
    Trebuie trimis un mail la Vodafone sa le zicem sa nu mai puna afise prin oras...

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Vipe Vezi Post
    lovelife, normal ca asa este ca tine.Ma intreb si eu oare de ce mai pun astia reclame prin oras, nu au auzit de internet?
    Nu au un om care se ocupa de publicitatea lor sau un intreg departament?
    Trebuie trimis un mail la Vodafone sa le zicem sa nu mai puna afise prin oras...
    Ai idee care sunt obiectivele campaniei vodafone prin panouri stradale? Au obiectivul ca prin camapania offline sa le fie accesat site-ul?
    Ei in mare parte vand in offline, doresc sa isi intareasca brandul, sa ramana foarte pregnanta MARCA, sigla, culorile, oferele in mintea utilizatorului. Magazinele ce vand servicii vodafone sunt la toate colturile de strada
    Ca exemplu de reclama mult mai agresiva si mai puternica in offline pentru promovarea unui site este recenta campania de la cosmote cu cartela frog www. frogmobile. ro analizeaza un pic sa vezi cate link-uri sunt catre acel site, ce trafic are, si este vorba de un buget offline, cam cat castigi tu o viata intreaga sau poate chiar mai mare

Vipe Guest

Implicit

Bun, in cazul de fata interesul meu este sa aduc vizitatori din offline in online prin intermediul inscriptionarii de pe tricou insa la un buget mai mic, pentru ca nu vand nimic si nu am un interes prea mare, nefiind acesta scopul!

Crocodila este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

lovelife! Accept pariul.
    Cu doar 30 lei si efortul de a distribui 100 de "fluturasi" apleland una dintre promotiile oferite de site-ul tau iti aduc cel putin 1 client pe site. Verificarea se face simplu: il trimiti pe client la adresa numesite.promo_code.
    Te bagi?

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclama MV
    De Hyuga în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th November 2010, 13:24
  2. Reclama prin sms
    De Addsite în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2009, 13:19
  3. Vrei un tricou gratis?
    De adson în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2009, 10:41
  4. reclama pe google
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th August 2007, 19:35
  5. Cat costa o reclama?
    De Cristy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th October 2005, 17:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •