Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: sa imi public sau nu articolele pe un site??

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Lightbulb sa imi public sau nu articolele pe un site CONCURENT?

Salutare.
    urmand sfaturile date de voi legate de siturile mele am decis sa muncesc mai mult in anumite directii pentru a-mi promova magazinele mele.

Una dintre ele este publicarea de articole pe forumuri, bloguri.
    Am o problema acum:
    Am dat despre un forum de acupunctura Pr3. Este o raritate in domeniul meu, nisha fiind de specialitate si sincer sunt cam la concurenta cu ei. Amandoi facand optimizare si pe "acupunctura".
    M-au rugat sa le scriu ceva articole despre acupunctura si sa le public la ei.
    Acum as avea nevoie de linkuri de la ei, insa daca eu le furnizez continut unic, bun pe domeniu nu o sa ii ajut mai mult pe ei in Serp?
    Merita sa public acolo cateva articole sau as avea mai mult eu de castigat daca acel continut l-as pune pe blogurile mele (deschise pe magazinele pe care le am)
    Am auzit o varianta in a publica la mine pe blog articolul mai intai si asa astept sa fie indexat. Si apoi sa postez articolul pe forumul respectiv.
    Ce parere aveti?

PS pt Lovelife ( nu e vb de colaborarea cu forumul tau)
    Ultima modificare făcută de diasomie; 18th November 2010 la 16:40.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Salutare.
    urmand sfaturile date de voi legate de siturile mele am decis sa muncesc mai mult in anumite directii pentru a-mi promova magazinele mele.

Una dintre ele este publicarea de articole pe forumuri, bloguri.
    Am o problema acum:
    Am dat despre un forum de acupunctura Pr3. Este o raritate in domeniul meu, nisha fiind de specialitate si sincer sunt cam la concurenta cu ei. Amandoi facand optimizare si pe "acupunctura".
    M-au rugat sa le scriu ceva articole despre acupunctura si sa le public la ei.
    Acum as avea nevoie de linkuri de la ei, insa daca eu le furnizez continut unic, bun pe domeniu nu o sa ii ajut mai mult pe ei in Serp?
    Merita sa public acolo cateva articole sau as avea mai mult eu de castigat daca acel continut l-as pune pe blogurile mele (deschise pe magazinele pe care le am)
    Am auzit o varianta in a publica la mine pe blog articolul mai intai si asa astept sa fie indexat. Si apoi sa postez articolul pe forumul respectiv.
    Ce parere aveti?

PS pt Lovelife ( nu e vb de colaborarea cu forumul tau)
    Salut Diasomie!

Trebuie sa stii ca link-urile care vin spre site-ul tau din partea altora relevante este aur curat, dar si mai mult de atat conteaza ca tot content-ul site-ului de unde primesti link-uri sa aiba keyword-uri asemanatoare tie.
    Spre exemplu, poti castiga enorm dintr-un link care este imbracat intr-un articol cu o densitate a cuvintelor (sporita) si echivalenta cuvintelor tale cheie principale, iar numarul de referinte (domenii) diferite te ajuta cu atat mai mult.
    Parerea mea, scrie 1-2 articole, imbraca-le in keywords folositi de tine, ai grija sa oferi o densitate de 2-3-4 % pentru principalele tale keyword-uri (calculezi densitate aici: http://www.searchenginegenie.com/spi...tool/index.php ) si vezi ca fiecare articol sa nu depaseasca 500-600 cuvinte caci aceasta este randamentul maxim. Evident, s-ar putea sa te ajute putin mai mult 2 link-uri imbracate intr-un articol de 5.000 cuvinte, insa foarte putin!
    Daca te referi la scrierea zilnica de articole in domeniu cu link-uri spre tine pentru fiecare nu se merita, sunt de parere ca 1-2 referinte din acelasi domeniu ajung. Un caz mai bun ar fi sa obtii link pe hompage si restul paginilor.

Sper ca te-am lamurit,
    Bafta!
    Ultima modificare făcută de Ericpolec; 18th November 2010 la 16:49.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

In teorie asa este, linkurile alea sunt aur curat atat timp cat nu vin din partea concurentei, concurenta care e mai puternica decat tine chiar. Am facut cateva experimente de acest gen, am avut posibilitatea sa public articole pe un site mai mare si mai puternic decat al meu. Articolele au fost rescrise (deci nu luate copy paste de la mine de pe site) si in fiecare am avut linkuri directe catre siteul meu.

Concluzia care am tras-o la final e ca siteul respectiv rankeaza pe prima pozitie la acele keyworduri, iar al meu dupa, desi inainte era primul...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 18th November 2010 la 17:02.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

multumesc de raspuns. Concludent.

forumul respectiv este foarte relevant in domeniu. Fiind specialitate medicala foarte greu se gasesc articole. Respectivul domeniu e chiar intretinut de medici.
    Ok inteleg deci ca merita sa postez cateva articole, ceva gen 1-2 ( poate 3) .
    Am retinut.

PS RARES m-au zapacit..dupa tine nu merita! Si DA forumul are PR3, eu pr 1

Nu stiu cum sa fac diferentiere intre mine si forum. El este despre acupunctura , iar eu vand produse asociate, insa am in target sa rankez bine si pe acupunctura nu numai pe "produse acupunctura"
    Pe de alta parte aspectul comercial pentru unele keyworduri ( gen ace acupunctura) la mine e mai important decat pozitionarea sub aspect informativ pentru "acupunctura" keywordul pp al concurentei.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 18th November 2010 la 17:06.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Depinde pe ce anchor text iti pune link. Daca e pe cele targetate de tine.... e super.
    "Acupunctura" pare prea general si nu cred ca de acolo primesti clienti.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu nu zic ca merita sau nu, dar poti incerca... Situatia ta e putin diferita de a mea. Eu eram deja in fata la acele keyworduri si prin aceasta manevra nu am avut decat sa pierd. Tu in schimb banuiesc ca esti sub acel forum la cautari deci nu prea ai ce pierde. In acest caz situatia iti e favorabila.

Alegi un keyword care nu e asa important pt tine si faci un test. Daca rezultatele sunt cele asteptate continui, daca nu nu. In acest moment eu am renuntat...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 18th November 2010 la 17:38.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

diasomie, daca link-urile spre tine sint curate, daca sint trimise spre pagini corespunzatoare, daca nu se canabilizeaza intre ele, daca...daca - atunci e bine sa publici.

Publicarea articolelor de specialitate pe diferite site-uri nu e doar ptr link-uri, ci si ptr branding, awareness, poate chiar conversie. Continutul poate fi "preluat" oricand facand scrapping, rescriind partial continutul sau pur si simplu furandu-l. Asa ca e bine sa "existi" in diferite zone de interes.

Cu o strategie buna o sa poti sa publici articole fara sa cazi, ba dimpotriva ..sa profiti.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri.
    O sa scriu atunci 2-3 articole pentru ei.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este bine sa publici articole pe alte site-uri, de exemplu pe site-uri din domeniul sanatatii, ca nu o sa gasesti site-uri de acupunctura decat foarte putine. Link-urile din articole te ajuta, fiecare articol publicat sa fie in jurul alteor cuvinte cheie dar din acelasi demeniu , de exemplu un articol despre acupunctura, unul despre ace de acupunctura, altul despre moxe, este importanta si varietatea domeniilor pe care publici. Articolele respective sa contina de cel putin 2-3 ori cuvantul cheie urmarit si apoi alte cuvinte inrudite, ce pot fi asociate cu cuvantul cheie principal.
    Nisa ta este foarte ingusta, tu trebuie sa cauti sa acaparezi putin si din nisile adiacente, de exemplu presupunctura, aromoterapie, sa formezi clienti si din acele nise, tu trebuie sa inveti sa aduci oameni spre nisa ta, tu esti interesat ca acele cabinete care sunt clieniti tai la randul lor sa aiba clienti, le merge lor bine iti merge si tie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Poti sa publici articole la ei dar nu pentru seo ci pentru lucrurile despre care vorbeste krumel in postul lui.

Linkurile de la concurenta sunt cu dus si intors, eu mi-as cauta alte surse de link in locul tau. Uneori chiar te tin in loc .
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Este bine sa mi se copieze articolele?
    De Hapiuc Robert în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th November 2010, 08:52
  2. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th October 2010, 12:47
  3. Public DNS de la google
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th December 2009, 23:29
  4. imi copiaza articolele
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9