Eu zic ca ajuta, si poti sa faci urmatoarea actiune sa pui la inceputul articolului un link catre tine, si daca preia html , preia si acel link
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am patit si eu acelasi lucru. Linkul este stiriazi.ro/ziare/articol/articol/adsense-checklist-este-perfect-pentru-incepatori-si-utilizatorii-existenti/sumar-articol/3809399/
Au pus numele domeniului in anchor text la "Sursa" dar url-ul adresei este un redirect de la ei catre mine.
Iar la citeste mai departe deschid un wrapper in aceeasi pagina ... cu pagina de pe blogul meu care contine acel articol.
Nasol moment Aurele.
Contact pauza, la despre noi neste cuvinte savante despre google news si sati (pe nofollow)...
Incearca sa le ceri stergerea articolelor.
Preventiv, mai fa un articol din care sa linkezi catre acesta, desi slabe sanse sa te depaseasca dintr-un singur articol de umplutura.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ei apar pe prima pagina la cautarea "Adsense checklist". La mine din motive care imi scapa nu a fost inca indexata pagina. Am facut niste modificari si acum mai astept.
La fel ca Aurel, tot de stiriazi e vorba. Azi noapte cand am scris aici despre asta, am verificat pe google si apareau inaintea mea. Deci nu prea imi convine.
Dupa parerea mea ei isi incalca propriile reguli > "©StiriAzi.ro. Toate drepturile rezervate. Informatiile si imaginile stirilor sunt ©Copyright-ul ziarelor din care au fost extrase articolele. StiriAzi.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. ". Blogul meu nu e ziar. :-))
Ma gandesc sa trimit un e-mail la cei de la care a cumparat hosting. Oare rezolv ceva?
Un mic update: Am verificat mai atent. Nu mi-a fost copiat un articol, ci cateva zeci. Am impresia ca astia au copiat tot ce-am scris. Nici macar sa fi facut o selectie la articole. Absolut tot. Si nu e doar cazul meu. Foarte multi bloggeri copiati. Mai astept o zi doua sa vad cati vizitatori imi aduce stiriazi. Oricum, mi se pare cam urata treaba.
Ultima modificare făcută de amigo; 14th December 2010 la 11:10.
Am si eu un blog unde lenevesc...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)