Si chiar daca va ranka inaintea ta, tot ai un link in acea pagina. Cine citeste ce e acolo, are mari sanse sa ajunga si la tine.
Si chiar daca va ranka inaintea ta, tot ai un link in acea pagina. Cine citeste ce e acolo, are mari sanse sa ajunga si la tine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am notat tot ce ati spus, bune informatii.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Nu am reusit sa aflu cand a fost adaugat meta tag-ul, dar articolul gasit despre el e recent... (daca e outdated se poate modera).
Google Creates “Source” Meta Tags To Help ID Original News Sources poate in anumite situatii ajuta.
E nou meta name-ul si se aplica in special site-urilor de stiri... dar ma indoiesc ca doar site-urile de stiri il vor folosi. In functie de pricepere si interes..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ce sa zic, e ca si cum fiecare ar avea posibilitatea sa isi declare textul, furat sau nu, ca fiind original. Poate e gresit dar asta am inteles din articolul acela.
Si tocmai azi am descoperit un medic care mi-a copiat text de pe situl meu ( de la un produs si de pe un catalog cu produse) si l-a publicat la el. Si s-a pozitionat cu articolul respectiv pe pozitile 1,2,3 Google , iar eu pe 4 !!!
Si nu are nici linkuri la domeniul principal si nici macar url seo friendly la pagina respectiva!! Pur si simplu nu inteleg cum gandeste google![]()
Ultima modificare făcută de diasomie; 21st November 2010 la 00:42.
Yahoo! iti arata 101 IBL-uri, ceea ce e foarte putin. De asta ai problemele astea de pozitionare..inca nu ai devenit o autoritate, inca nu esti relevant ptr un anumit tip de cuvinte cheie.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
krumel, este vb de o pagina unui produs, unde am scris despre metoda terapeutica ce il foloseste.
Interesant este ca ,,,,catalogul de produse al firmei a fost uploadat de un binevoitor pe scribd si este listat pe prima pagina (pe firefox) Aici inteleg ca scribd este autoritate dar ma deranjeaza ca medicul celalalt care l-a copiat,era listat ieri pe 1,2,3 si eu pe 4! Nu are linkuri, nu are nimic lucrat pentru site nici macar url friendly.
Discutia asta insa ar trebuie continuata pe topicul mai vechi cu studiu de caz asupra situatiei mele.
Consider ca topicul acesta si-a atins scopul,in sensul ca m-am lamurit in legatura cu publicarea de articole pe situri oarecum concurente.
Multumesc.
Ultima modificare făcută de diasomie; 21st November 2010 la 12:42.
Am 3 bloguri , cate unul pe fiecare magazin ( IP uri clasa C diferite)
In ultima vreme scriu articole si "hranesc" acele bloguri.
Pot sa postez un articol pe toate blogurile sau trebuie sa furnizez continut unic pe ele.
Pot sa fac articole unice insa munca e tripla. ( pana acum doar unice am postat)
Nu vreau sa fiu banat pentru duplicate content sau treburi similare, mai ales ca sunt IP uri diferite si vreau cotate toate cele 3 magazine pe prima pagina in Google.
ceva sfaturi?
Sa continui cu articole unicat?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)