Mai am o intrebare inrudita. Un forum a propus link catre mine de forma " depozituldeace punct net " Merita macar si atat chiar daca linkul nu este pe cuvinte cheie? In numele siteulul meu am 1 cuvant cheie din doua pentru care ma lupt.
Mai am o intrebare inrudita. Un forum a propus link catre mine de forma " depozituldeace punct net " Merita macar si atat chiar daca linkul nu este pe cuvinte cheie? In numele siteulul meu am 1 cuvant cheie din doua pentru care ma lupt.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Da, merita si linkul asta deoarece capeti trust. Orice link dofollow este bun atata timp cat nu vine din site-uri penalizate, ferme de linkuri... iar ca sa profiti la maxim de link incearca sa obtii cat mai multe din site-uri cu acelasi domeniu de activitate sau apropiat ori din paginile unde continutul este asemanator link-ului.
Chiar daca nu ajuta la rankare pe cuvantul cheie respectiv, ajuta sa cresti in autoritate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Legat de postarea de articole pe alte siteturi...
ce se intampla daca postez si pe blogul meu aceleasi articole. Va fi o penalizare google? Catre cine? E mai bine pentru cel ce are indexat primul articolul? Celalalt va fi considerat duplicat?
Vezi ca se mai discuta intr-un thread despre asta. Nu va fi o penalizare, doar ca va ranka siteul cu cea mai mare autoritate.
Google ,,vede mai bine'' un articol furat
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Upss. merci pentru link. E de studiat.
Nu e imoral deloc. Decat daca il postezi pe acel forum cu mentiunea ca nu il vei mai posta in alta locatie.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu zic ca sunt destule motive sa postezi si pe termen lung sunt sanse slabe sa rankeze inaintea ta pe keywordurile respective.
Si chiar daca va ranka inaintea ta, tot ai un link in acea pagina. Cine citeste ce e acolo, are mari sanse sa ajunga si la tine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)