De ce toata lumea isi pune in footerul pagini linkul acela catre Trafik Ranking ?
Care e rostul lui ? La ce foloseste ?
De ce toata lumea isi pune in footerul pagini linkul acela catre Trafik Ranking ?
Care e rostul lui ? La ce foloseste ?
Salut,
Este banner-ul de la http://www.trafic.ro
Citeste: http://www.trafic.ro/desprenoi/ si http://www.trafic.ro/ajutor/trafic/
Pe scurt este un contor de trafic putin mai avansat.
Cu stima,
Razvan Pop
Pentru ca probabil asa e neamul nostru ... Fiecare simtim nevoia sa le aratam altora cat de tari suntem noi... Sa vada toata lumea statistici publice ...De ce toata lumea isi pune in footerul pagini linkul acela catre Trafik Ranking ?
(aproape) Toti "webmasterii", dupa ce au emis un rahat de site, primul lucru pe care il fac este sa puna traficu' ... Nu conteaza ca au aceleasi keyworduri in toate paginile, nu conteaza ca optimizarea e la pamant, nu conteaza ca majoritatea continutului este furat/imprumutat, tot ce conteaza este sa aiba trafic.ro pe site ...
O porcarie, din care, din pacate, nici eu nu am reusit sa ies... Nici nu am terminat bine site-ul si am bagat traficu'
In plus, nu stiu de unde si pana unde, statisticile din trafic.ro sunt luate ca referinta de ceilalti in cazul in care faci link exchange, sau vinzi linkuri pe siteul tau ...
Cred ca pana la urma este un rau necesar... Poate ma insel...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Bun punctul de vedere al lui toto.
La noi la inceput a fost o moda cu astfel de contoare, apoi deja e in instinctul oricarui internaut care a creat un site.
Personal consider o idiotenie sa pui asa ceva, mai ales daca site-ul e abia facut si deci nu exista trafic. Milti se gandesc din prima la trafic si abia apoi la continutul prezentat spre vizionare traficului. De aia avem o grama de site-uri cu 1001 subiecte care aduc "trafic". De "nisa", dupa cum se zice in ultimul timp. Dar continut 0.
Dar probabil ca nu sint 'familiarizat' cu acesta "miscare strategica".
<_<
Dar gusturile nu se discuta, doar parerile se spun.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
cred ca are de a face mai mult cu instinctul de turma.... adica daca e pe toate siturile, dece sa nu fie si pe al meu??? serios acum... cred ca e un fel de etalon pe piata din romania. din anumite puncte de vedere e un lucru bune, in sensul ca ne putem raporta la aceleasi criterii... personal folosesc si google alnalitycs
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Vouă cum vă merge în ultimul timp?
Şi ieri şi azi când am încercat să văd ce reffer-uri am avut primesc numai Server Busy. Tot ieri am văzut că apăruse la cel mai bun refferer în ultimele 7 zile enunta.ro, mai aveam câteva de la 4night.ro, dar nu am nici un link pe acolo.
Apoi au dispărut.
la fel si la mine - chiar acum cautam un topic unde sa ma plang de asta dar mi-ai luat-o inainte - cine stie ce probleme or avea!!
Poate avem noroc si mai vine web programmer-ul de la ei si ne spune ce se intampla!
Unora dintre noi le usureaza munca; de unde mai poti face rost de lista cu keywords in romana daca nu din traficu]Postat în original de jeremy @ Apr 28 2006, 01:57 PM) [post=14024
La ce foloseste ?
[/QUOTE]
Unora dintre noi le usureaza munca; de unde mai poti face rost de lista cu keywords in romana daca nu din traficul site-urilor concurente?
"Server busy" cat de des posibil... Probabil mai au iar niste proble, or]Postat în original de adi @ May 11 2006, 10:01 AM) [post=14594
Vouă cum vă merge în ultimul timp?
[/QUOTE]
"Server busy" cat de des posibil... Probabil mai au iar niste proble, or mai schimba ceva, etc ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)