nota: nu sunt afiliat si nu am nicio legatura comerciala ascunsa cu advancedwebranking.com sau Caphyon.
Am cautat acum mai bine de o luna un soft de webranking bun. Acest "bun" este o variabila care tine cont de mai multe caracteristici: pret ok, multiple cuvinte cheie, multiple motoare, rapoarte, istoric.
Am gasit si testat cateva. M-am oprit la www.advancedwebranking.com. L-am folosit 20 de zile (au o perioada de test full de 30 de zile) si mi-a placut.
Vrand sa cumpar cea mai ieftina varianta (standard este 99$), scot cardul din portofel.. si incep... iar rezultatul: "We are sorry to say that the developer of the software Advanced Web Ranking Standard is exporting this software only to specific markets. Your order cannot be processed due to these constraints."
Gust amar... iar Romania este privita ca negrul cel mic care fura si face prostii? Banii mei nu e buni? Eu nu-s lume?
Le scriu... si surpriza. Caphyon, developerul softului este o firma din Craiova. Care nu vinde in RO online din ratiuni economice si este mai mult decat bucuroasa sa imi ia banii prin transfer bancar, ceea ce s-a si intamplat.
Mie imi place softul.. face ce am eu nevoie. Testeaza-l si daca iti place cumpara-l. Nu uita.. sunt de-ai nostri![]()