Pune adresa siteului + "SPAM" + ceva cuvinte bold-uite, ca sa apara cand cauta cineva. Cum apar topicurile de pe seopedia
Pune adresa siteului + "SPAM" + ceva cuvinte bold-uite, ca sa apara cand cauta cineva. Cum apar topicurile de pe seopedia
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Acum doua luni am patit-o si eu cu unul care a comandat de la mine o inscriere in directoare si cateva semnaturi pe forumuri. Am stabilit ca plata sa o faca la si jumatate din proiect, dar am avut 2 zile probleme si nu am putut realiza comanda, asa ca i-am spus ca are sa fie o mica intarziere si ca poate realiza plata la finalul intregului proiect (eu sunt destul de mult plecat, si nu stiu unde pic si cu ce conexiune de internet). Am asteptat aproape 3 saptamani cu mailuri din 2-3 zile in 2-3 zile. Baiatul avea o afacere mare pe net, o firma (nu reseller) de hosting, si scotea ceva bani seriosi. Acum cand ii cauta cineva hostingul are pe locul 2 la rezultate pe Google (sub site-ul lui): SCAM, Hostul lui inselatorie....
daca tot a vrut publicitate gratuita sa o aiba completLa urma urmei, e ochi pentru ochi..
Nu are nimic ce sa iti faca, e chiar ok sa fie cunoscuti unii, ajutam pe altii sa nu cada in plasa...
Ofer servicii SEO sau realizez website-uri la SEOit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)