0 out of 1 members found this post helpful.
Dubiu Trace IP
Tocmai am cumparat un pachet de gazduire de la xservers si vad ca ip-ul meu, cand verific cu seoquake, apare in Marea Britanie. I-am sunat si mi-au spus ca site-ul este in colocat in Bucuresti. Am incercat sa localizez ip-ul de pe mai multe site-uri care arata locatia ip-ului si uneori imi da UK iar alteori RO. Nu stiu ce sa cred. Este posibil ca acest ipsa fi fost folosit de un site care era pe un server din uk si sa nu fie inca actualizate datele?
Daca tot am deschis un topic, mai am o intrebare: ma afecteaza in SERP faptul ca am schimbat destul de des hosting-ul (si implicit ip-ul)?
1 out of 1 members found this post helpful.
1) IP-ul este de Romania dar bazele de date prin care verifici site-ul nu sunt updatate , iti recomand sa instalezi un script webproxy pe hostul respectiv si sa intrii pe google.com ... dupa care, vezi spre ce google engine te redirectioneaza.. daca e spre google.ro atunci totul e OK
2) se pare ca locatia geografica a hostingului conteaza pentru pozitionarea in SERP , insa nu foarte mult, consider ca nu ai de ce sa iti faci griji din punctul asta de vedere ... ce inseamna "destul de des" ?
0 out of 1 members found this post helpful.
Incep prin a-ti multumi pentru raspuns.
Destul de des inseamna ca am avut in primul an hosting intr-un loc (ip shared), apoi 6 luni alt hosting cu ip dedicat si acum va fi alt an cu al treilea hosting cu ip dedicat. Hosting-ul a fost mereu in Ro si vroiam sa stiu daca aceste schimbari de ip afecteaza SERP-ul.
1 out of 1 members found this post helpful.
Apartine CLAX TELECOM SRL, ip de RO